020 320 2230, direct contact met de Scientology Kerk!

020 320 2230

Dagelijks bellen mensen naar het telefoonnummer 020 320 2230 voor vragen over de Scientology Kerk en onze diensten. In deze blog meer informatie.

Alle contactmogelijkheden naast 020 320 2230 zien? Klik hier!

De snelste manier om spirituele groei door te maken is een bezoek te brengen aan de Scientology Kerk aan de Wibautstraat 112 in Amsterdam. Naast spirituele groei bieden wij ook heel veel cursussen aan ter verbetering van het leven. Als jij belt naar het nummer 020 320 2230 vertellen wij jou graag over de mogelijkheden. Middels de gratis persoonlijkheidstest helpen wij jou om de beste cursus voor jou te vinden.

Bel 020 320 2230 of, voor meer informatie klik hier!

Iedere vraag is welkom. Of jij nu iets wilt weten om jouw leven te verbeteren of een vraag hebt over de verbetering van het leven van anderen, laat het weten. Wij willen verbetering, meer niet. Bekwame mensen bekwamer maken is onze missie.

Meer weten? Bel 020 320 2230!

Wij hebben prachtige DVDs, CDs en ander materiaal voor jou gratis beschikbaar. Dat kan je aanvragen door te bellen met 020 320 2230 of door langs te komen. Wij zitten vlak naast de metrohalte Wibautstraat in Amsterdam. Kom vooral langs, zodat wij jou persoonlijk verder kunnen helpen.

Meer informatie voordat jij langs komt? Neem contact op!

Om precies te weten hoe wij jou verder kunnen helpen heb jij ook de mogelijkheid om hier de persoonlijkheidstest in te vullen. Dat heeft als voordeel dat wij de resultaten direct met jou kunnen bespreken. Zo helpt onze test consultant jou verder om te bepalen wat jij als eerste zou moeten verbeteren. Wil jij een afspraak maken? Bel 020 320 2230. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat jij niet hoeft te wachten.

Toch nog vragen? Bel 020 320 2230 of neem contact op.

Om precies te weten wat wij hier doen kan jij het beste langs komen. Jij kunt bellen, chatten, mailen of zelfs een brief schrijven. Wat jij ook doet, wij horen graag van je!