Afkicken van alcohol, hoe doe je dat?

Afkicken van alcohol

Sinds ik persoonlijk het Scientology reinigingsprogramma heb gevolgd was het afkicken van alcohol voor mij niet meer nodig. Ik had het niet meer nodig.

Meer weten over het reinigingsprogramma? Neem contact op!

Met het onderstaande formulier kan jij een gratis informatiebrochure en boekje aanvragen om alles te weten te komen over ons programma. Het helpt jou niet alleen met afkicken van alcohol, jij bereikt er nog veel meer mij.

De informatie die jij invult wordt slechts eenmalig gebruikt. Wij bellen jou om de aanvraag te bevestigen en sturen ook een email. Daarna sturen wij de informatie op en verwijderen wij alle gegevens.

Meer weten over afkicken van alcohol? Neem contact op!

Heb jij dan nog andere vragen en opmerkingen? Laat het gewoon weten. Het is mijn doel om jou zo volledig mogelijk te informeren. Zo kan jij kijken welk programma het beste bij jou past. In het tweede deel van deze blog deel ik de prijsopbouw van dit programma.

Wat kost afkicken van alcohol?

Bedenk even wat een avondje stappen kost. Geef jij 50 euro uit? Meer? Hoeveel scheelt het jou om alleen die drank niet meer te gebruiken? Als 2 avonden per week al 100 euro kosten, wat zijn de verdere gevolgen? Minder waakzaam? Ontslag? Het afkicken van alcohol kan extreem veel positieve gevolgen hebben.

Ons programma terugverdienen? Neem contact op!

Wat het programma kost? Dat is exact 2000 euro op het moment van schrijven van deze blog. Het is een intensief programma waarbij jij 5 uur per dag in een sauna zit en 20 minuten sport. Dat kan zijn hardlopen (op een band) of fietsen (op een hometrainer). Wij hebben natuurlijk alle apparatuur in huis.

Direct afkicken van alcohol? Maak een afspraak!

Natuurlijk zijn er vragen. Dat kan ik mij goed voorstellen. Daarom nodig ik jou nogmaals uit om de informatie aan te vragen. Direct meer weten over het reinigingsprogramma? Klik hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.