Amsterdam university of applied sciences

Amsterdam university of applied sciences

Overweeg jij om je in te schrijven bij de Amsterdam university of applied sciences, kom dan eerst eens bij ons langs. Er zijn problemen in het onderwijs!

Meer weten over de problemen in het onderwijs? Klik hier!

Wanneer jij beseft wat de 3 studiebarrières zijn ga jij inzien waarom veel onderwijsinstellingen, inclusief de Amsterdam university of applied sciences problemen veroorzaken. Dat heeft voornamelijk te maken met de derde barrière, waarover ik in het volgend deel van deze blog meer zal schrijven. Ik heb persoonlijk gemerkt dat nu ik de barrières ken ik veel beter kan studeren. Die kennis zou op school ook onderwezen moeten worden.

Wil jij een keer met ons komen praten? Neem contact op!

Voor alles wat jij verder dan nog wilt weten nodig ik jou uit om contact op te nemen. Of nog beter, laat een reactie achter onder deze blog. Met jouw reactie kunnen ook andere bezoekers de vraag en het antwoord lezen.

De problemen van de Amsterdam University of applied sciences

Er zijn dus 3 barrières van studie. Daar ga ik in dit deel van de blog over schrijven. Het begint allemaal bij een gebrek aan massa. Dat wil zeggen, het fysieke object waar je over studeert niet daadwerkelijk kunnen zien. Alleen van tekst of uit boeken leren is veel lastiger dan leren vanuit de praktijk.

Meer weten over de barrières? Neem contact op!

De tweede barrière is een te stijlen gradient. Dat wil zeggen, te snel overgaan naar een moeilijker deel van het onderwerp voordat het vorige deel volledig is begrepen. Super belangrijk ook om rekening mee te houden. Vooral ook goed om te herhalen en niet uit te gaan van voorkennis. Ook dit gaat bij de Amsterdam university of applied sciences mis.

Benieuwd naar de oplossingen? Maak een afspraak!

Voor alle vragen en opmerkingen die jij dan nog hebt, neem gewoon even contact met mij op. Het is mijn uiteindelijke doel om precies te weten te komen hoe wij dit probleem op kunnen lossen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.