Astrologie, een nieuwe vorm van zelfontwikkeling?

Astrologie

Is astrologie een nieuwe vorm van zelfontwikkeling? Of is het een manier om een externe bron de schuld te geven van problemen in ons leven?

Alles weten over onze visie op astrologie? Neem contact op!

Horoscopen zijn de best gelezen pagina’s zijn in veel kranten. Dat komt omdat veel mensen een oorzaak willen vinden achter hun problemen. Zo leest een Steenbok (mijn persoonlijk sterrenbeeld) vandaag in Metro: “Jij bent heel tevreden met alles wat jij tot nu toe hebt bereikt in het leven…”. Hoewel juist is het volgende deel dat dingen altijd beter kunnen. Ook juist. De reden dat mijn leven is verbeterd omdat ik mij altijd blijf verbeteren. Maar is astrologie echt de bron van die informatie? Meer daarover in deze blog.

Astrologie negeren en de persoonlijkheidstest maken? Klik hier!

Voordat ik uitleg ga geven over onze visie op het leven geef ik jou de kans om een reactie en oordeel te plaatsen. Ons enige doel is jouw leven drastisch te verbeteren.

Onze visie op astrologie

In Scientology geloven wij dat de bron van alles uiteindelijk in jezelf zit. Door om te gaan met de juiste mensen verbeterd jouw leven. Ga jij om met de verkeerde mensen, dan zal jouw leven achteruit gaan. Astrologie legt de verantwoordelijkheid ergens anders.

Wil jij oorzaak zijn van jouw problemen? Neem contact op!

In Metro van vandaag staat een hele tekst over de astrologie en hoe het de huisastroloog van de krant heeft gezet om haar bedrijf te starten. Binnen Scientology bieden wij een eenvoudige cursus aan waarmee iedereen leert hoe problemen uit het leven verbeterd kunnen worden. Dat kan ook de doorslag geven voor jouw bedrijf of nieuwe baan.

Meer weten over onze cursussen? Neem contact op!

Voor meer informatie over Scientology nodig ik jou van harte uit om Scientology.tv te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.