Mediteren of auditing? Waar bereik je het meest mee?

Mediteren

Of jij nu gaat mediteren of van Scientology of Dianetics auditing gebruik gaat maken, er zijn grote verschillen. Daarover gaat deze blog.

Wil jij praten over waarom wij niet mediteren? Neem contact op!

Mediteren is een manier om helemaal tot jezelf te komen. Bij auditing (of auditeren) krijg je daar een stukje hulp bij. In het geval van Dianetics auditing dit iemand tegenover jou en stelt vragen. Bij Scientology auditing komt daar nog een extra stukje apparatuur aan te pas. De e-meter die jij ook in ons informatiecentrum kunt bekijken. Welke vorm van auditing jij ook wilt ervaren, kom gewoon een keer langs, wij helpen jou graag.

Liever mediteren? Vertel ons waarom!

Vragen en opmerkingen zijn absoluut welkom. Iedere vraag en iedere opmerking helpt om betere informatie te geven. Mijn advies is om het gewoon eens te ervaren. Bekijk de Dianetics film gratis in onze privé bioscoop of kijk online!

Meer over de verschillen met mediteren en onze oplossingen

Naast dat mediteren een oplossing is die afwijkt van onze manier van werken draagt het niet bij aan jouw kennis. Bij Scientology en Dianetics zeggen wij dat kennis minstens zo belangrijk is als spirituele vrijheid. Daarom bieden wij niet 1, maar 3 manieren om die vrijheid te bereiken. De route naar kennis zorg ervoor dat je begrijpt wat we doen. De andere routes zijn training en auditing.

Meer weten? Plan een afspraak!

Het beste om de verschillen te merken is een keer langs te komen en het gewoon te ervaren. In Dianetics en Scientology zeggen wij dat iets pas waar is als het voor jou waar is. Mediteren is een geweldige manier om je voor te bereiden op wat er tijdens een auditing sessie gebeurt.

Alles weten over hoe wij werken? Neem contact op!

Heb jij vragen of opmerkingen? Laat dan vooral een reactie achter onder dit bericht.

Hulp bij scheiden? Scientology biedt de oplossing!

Hulp bij scheiden

Uit elkaar gaan is uiteindelijk voor niemand leuk. Hulp bij scheiden is iets wat wij bij Scientology graag aanbieden. Alles om jouw leven beter te maken!

Direct hulp bij scheiden? Neem contact op!

Onze cursussen ter verbetering van het leven kan jij bij ons in Amsterdam volgen. Om alvast een voorproefje te nemen geef ik jou ook graag de gratis oplossing. Deze is direct en gratis online te volgen. Jij krijgt zelfs ondersteuning van een van onze ervaren cursus supervisors die jou stap voor stap verder helpt. Natuurlijk helpen wij jou ook met het succesvol aangaan van een huwelijk, opvoeden van kinderen en nog veel meer.

Direct de cursus hulp bij scheiden volgen? Klik hier!

Het doel van onze cursussen is mensen verder te helpen. Dat begint met het oplossen van kleine problemen en gaat door tot het oplossen van alle problemen uit het leven. Heb jij daar vragen over? Neem contact op!

Informatie over hulp bij scheiden

Bij Scientology bieden wij tientallen cursussen aan. Die duren gemiddeld 3 tot 7 dagen voor een student die part-time studeert. Veel cursussen zijn daardoor direct dezelfde dag te starten, maken en afronden. Die combinatie van woorden is ook een die wordt gebruikt tijdens een andere cursus, de problemen van de werkende mens.

Start jij vandaag met de cursus hulp bij scheiden? Klik hier!

Er is heel veel te zeggen over het onderwerp. Hoe ga je bijvoorbeeld om met kinderen? Wat doe je met de bezittingen? Wil je er alles aan doen om te ‘winnen’ of neem je liever alsnog vredelievend afscheid? Hulp bij scheiden helpt iedereen die een einde wil maken na een relatie.

Er is nog veel meer te vertellen over de cursussen. Neem contact op!

Heb jij vragen of wil jij direct iets schrijven? Reageer gerust onder deze blog. Jouw succesverhaal na het volgen van de cursus is ook meer dan welkom.

Oplossingen? Wij helpen jou met ieder probleem!

Oplossingen

Het maakt niet uit met welk probleem jij rondloopt, wij helpen jou graag met de oplossingen! Jij kunt zelfs GRATIS de DVD over het menselijk verstand aanvragen!

Wil jij de complete film gratis in onze bioscoop bekijken? Neem contact op!

Wij bieden onze oplossingen aan in ons gebouw aan de Wibautstraat 112, Amsterdam! Je kunt gewoon binnenlopen, hoewel een afspraak maken wel aan te raden is. De stappen zijn eenvoudig en zal ik in het tweede deel van de blog uitleggen. Wist jij bijvoorbeeld dat veel problemen een andere onderliggende oorzaak hebben? Wij helpen jou eerst om die te vinden en kunnen jou dan verder helpen.

Alvast online naar oplossingen zoeken? Klik hier!

Voor alle vragen en opmerkingen, neem gerust contact met mij op. Een reactie onder deze blog helpt ook om ieder probleem op te lossen. Belangrijkst is dat wij jou kunnen helpen en dat jij openstaat om geholpen te worden. Op welke manier dan ook.

Voor welke oplossingen komen mensen langs?

Persoonlijk nodig ik veel mensen uit waar het niet goed mee gaat. Maar waardoor ontstaat dat probleem? In de meeste gevallen beging het met slechte communicatie. Dat zorgt er dan weer voor dat het in het werkveld minder gaat, het werk gaat slechter met ontslag tot gevolg.

Kunnen wij oplossingen bieden voor alles? Vraag het ons!

Mensen komen ook binnen voor relatieproblemen en voor problemen op andere vlakken. Wij vinden de problemen veelal aan de hand van een persoonlijkheidstest. Deze kan gratis online worden ingevuld en hier in Amsterdam worden geanalyseerd. Hoe dan ook, wij willen jou graag de oplossingen geven die jij nodig hebt.

Meer oplossingen nodig? Neem contact op!

Ter afsluiting van deze blog wil ik jou graag op de hoogte brengen van de vele gratis mogelijkheden die wij hebben. Vraag het gewoon wanneer jij binnenstapt!

Persoonlijke groei? Scientology heeft mogelijkheden!

Persoonlijke groei

Wil jij stappen maken in jouw persoonlijke groei? Ik vertel jou graag over de mogelijkheden om de brug naar totale vrijheid te gaan bewandelen.

Direct gaan voor persoonlijke groei? Maak de persoonlijkheidstest!

Ons doel is iedereen uitstekend te kunnen helpen. Kom jij voor het eerst bij ons binnen, dan laten wij graag zien wat wij hier zoal doen. Ons informatiecentrum heeft honderden video’s om ongeveer alles te weten over wat wij doen. Persoonlijke groei is een prachtig iets om mee bezig te zijn. Iedereen kan altijd beter worden.

Meer informatie over de persoonlijke groei? Neem contact op!

Heb jij vragen of wil jij een bericht achterlaten? Dat kan gewoon onder deze blog. Met jouw vragen, reacties en berichten kan jij hier terecht. Belangrijk is dat wij mensen hier persoonlijk helpen. Op die manier maken wij deze wereld een stukje mooier.

Wat heeft Scientology met persoonlijke groei te maken?

Deze vraag krijg ik regelmatig te horen. Daarom ga ik in dit deel van de blog antwoord geven. De brug naar totale vrijheid maak het voor iedereen mogelijk om beter te worden. Dat wordt gedaan op 2 manieren. De eerste manier is een spirituele ontwaking. De ander het opdoen van kennis. En niet op de manier zoals dat op school gaat, maar via direct toepasbare methodes.

Informatie over de persoonlijke groei? Neem contact op!

Ik wil jou graag alles vertellen over de brug naar totale vrijheid en dat doe ik aan de hand van wat jij wilt weten. Persoonlijke groei is namelijk ook voor iedereen anders. De ene persoon wil bijvoorbeeld een betere baan, de ander meer geld een derde een betere relatie. Wat jij ook wil weten, wij hebben de antwoorden op jouw vragen.

Alles weten over wat wij bieden? Neem contact op!

Voordat ik deze blog dan afsluit nodig ik jou uit om jouw vragen te stellen middels het reactieformulier hieronder.

Scientology in de Media

Onzorgvuldig opgestelde berichten in de media droegen bij aan het scheppen van een ongunstig beeld over nieuwe religieuze bewegingen in het algemeen en Scientology in het bijzonder.
Hierbij werd soms ongenuanceerde en uit het verband getrokken informatie van ex-leden gebruikt.
Daar komt bij dat sommige journalisten er vaak toe neigen informatie uit eerder verschenen berichten te herhalen zonder het waarheidsgehalte te controleren.
Hierdoor werd een onjuist en ongunstig beeld stand gehouden in de samenleving.[1]

Gezien de rol die de Scientology Kerk speelt via met name de Stichting CCHR met het aan de kaak stellen van misstanden in de psychiatrie en de farmacie, is het ook niet uitgesloten dat de media gebruikt wordt om Scientology in een kwaad daglicht te stellen.
Het is bekend dat journalisten gemanipuleerd worden om bepaalde boodschappen op ons burgers over te brengen.

Het feit dat vaak ex-leden worden gebruikt als bron van informatie en niet de Kerk zelf is vaak een basis voor veel onjuiste berichten.
De Hoogleraar Religiestudies Kliever, van de Universiteit ….., legt uit waarom informatie van ex-leden niet betrouwbaar is als bron van informatie:

“Ze zullen kleine tekortkomingen opblazen tot grote kwaadaardige bedoelingen. Ze zullen persoonlijke teleurstellingen verdraaien tot kwaadaardige daden van verraad. Ze zullen ongelofelijke leugens vertellen om hun vroegere religie in een kwaad daglicht te stellen.”

En Kliever komt tot de volgende conclusie:

Zulke apostaten (= afvalligen of ex-leden, red.) kunnen eigenlijk niet als betrouwbare informanten beschouwd worden door journalisten, geleerden of juristen waarbij men toch een zekere verantwoordelijkheid mag verwachten.

En toch worden deze ex-leden door media vaak als enige bron van informatie gebruikt.
Het resultaat is dat de media die over Scientology verschijnt dus vol staat misinformatie, die gemakkelijk is te weerleggen:

Zo wordt de zinsnede ‘als je rijk wil worden moet je je eigen religie beginnen’ in de media regelmatig aan de grondlegger van Scientology, L. Ron Hubbard toegeschreven, terwijl de uitspraak van George Orwell komt. Dit is overigens door een rechtbank in Duitsland bevestigd, die daarom ook de desbetreffende krant hebben verplicht tot rectificatie.

De Scientology Kerk is overigens altijd bereid tot het geven van informatie en uitleg aan journalisten met een neutrale insteek. En vaak gebeurt dit ook.

Soms leidt dit ook tot positieve berichten over de activiteiten, maar soms worden feiten verdraaid wat helaas leidt tot een verkeerd beeld. Daardoor wordt vele mensen de mogelijke spirituele ontwikkeling, waar zovelen naar op zoek zijn, onnodig ontzegd.

Voetnoten

[1] In dit verband verwijzen wij naar de term negative summary events (slecht nieuws verhalen) van socioloog James Beckford. “(…) Stories about ‘cults’ are not particularly frequent, but they are remarkably standardized. The effect is therefore enhanced by sheer repetition of the same images and arguments.” David Bromley beschrijft o.a. in ‘The Politics of Religious Apostasy’ het mechanisme dat de mening van personen die zich van een religieuze groep hebben laten uitschrijven, in negatieve zin vertekent. Helaas kunnen sommige journalisten de neiging niet onderdrukken dit soort verklaringen klakkeloos of zelfs aangedikt over te nemen. Zie eventueel ook de korte samenvatting van Bryan Wilson, ‘Social change and new religious

Vaccinaties: Hoe denkt Scientology daarover?

Vaccinaties

Een veel besproken onderwerp van de laatste jaren zijn vaccinaties. Er zijn geruchten dat Scientologen tegen de complete medische industrie.

Bekijk een complete video over vaccinaties en medicatie hier.

Er is veel te zeggen over de farmaceutische industrie. Ik ga daar verder niets over schrijven. Wat ik wel ga schrijven is dat gezondheid van essentieel belang is. Vaccinaties zijn daar mogelijk een oplossing voor, maar niet altijd. Scientology doet daar geen uitspraak over en dat is aan mensen zelf. In deze blog leer je ook over oplossingen die wij binnen Scientology zien en bieden voor ongeveer alles. Daar krijg jij ook antwoord over onze mening over vaccinaties.

Kijk naar de gratis cursus over het oplossen van verwondingen! Klik hier!

Voor alle vragen en opmerkingen die jij over dit onderwerp hebt nodig ik jou uit om een reactie te plaatsen onder deze blog. Daar komt bij dat je altijd ook contact op mag nemen met de Scientology Kerk van Amsterdam om antwoord te krijgen op jouw vragen.

Hoe denkt Scientology over vaccinaties?

Scientology heeft geen mening over vaccinaties. In ons boek: “Inleiding tot de Ethiek van Scientology” staat op pagina 216: “Verlang een lichamelijk onderzoek door wat voor medici dan ook die bekwaam en daartoe geautoriseerd zijn;”. Ook vanuit Scientology wordt dus ook verwezen naar medici.

Meer informatie over het onderwerp? Neem contact op!

Mocht jij een mening hebben over dit onderwerp nodig ik jou graag uit om een bezoek te brengen aan de enige Scientology Kerk in Nederland. Wij zijn gevestigd aan de Wibautstraat 112 in Amsterdam, direct naast de metrohalte Wibautstraat. Parkeren onder ons gebouw is helemaal gratis, evenals een rondleiding door ons unieke informatiecentrum.

Vragen over vaccinaties? Neem contact op!

Heb jij andere vragen over de manier waarop wij werken, laat het gerust weten. Bel 020 320 2230 of kom langs aan de Wibautstraat 112 in Amsterdam.

De Scientology filosofie en de eerste botsing met gevestigde belangen

Tijdens het Dianetics onderzoek in de jaren ’30 en ’40 van de vorige eeuw werd vastgesteld dat geestbeïnvloedende medicijnen en drugs de Dianetische methode verstoren en het verstand benadelen. Hetzelfde geldt voor psychiatrische hersenoperaties (lobotomie) en elektroshock. Rond 1950 stuurde Hubbard zijn bevindingen naar de American Medical Association (AMA) en de American Psychiatric Association (APA), vanuit de overtuiging dat Dianetics een goede manier zou zijn om via het, naar later bleek spiritueel/religieuze aspect van de mens, medische en psychiatrische behandelingen te ondersteunen en het welzijn van patiënten te verbeteren.

De reactie van de AMA en APA was ronduit agressief en had grote gevolgen. Jaren later zijn via de Freedom of Information Act (Wet Openbaarheid Bestuur) documenten van overheidsinstanties aan het licht gekomen waarmee Scientology en de activiteiten van Hubbard in een vals daglicht werden geplaatst, waaronder een beschuldiging van het gebruik van illegale drugs. Op last van de Amerikaanse FDA werd zelfs een grootschalige inval gedaan in een vestiging van Scientology in Washington. De inval leverde niets op, want er gebeurde niets illegaals en werd later als onwettig verklaard.

Over de gehele wereld begonnen enthousiaste Dianetics- en Scientologygroepen de in hun ogen psychiatrische- en andere misstanden aan de kaak te stellen. Binnen sommige overheden werd alarm geslagen en werden plannen gemaakt hoe het “probleem” Scientology aangepakt kon worden. Zelfs Interpol werd daarbij ingezet om internationaal overheden te waarschuwen voor Scientology met als gevolg dat er in verscheidene landen onderzoek naar Scientology werd gestart.

Noodgedwongen begon Scientology een onderzoek naar deze tegenkrachten. Uit onderzoek bleek dat Interpol een nest was geworden van ex Nazi’s. Scientology publiceerde dit in haar blad Freedom Magazine. Toen de gealarmeerde Raad van Europa een officieel onderzoek naar de handel en wandel van Interpol begon, bood de directeur van Interpol, Raymond Kendall, zijn excuses aan. Interpol heeft sindsdien geen dossier over Scientology, omdat het eigen handvest voorschrijft zich niet met religieuze zaken bezig te houden. Kendall liet het door de Scientology kerk uitgegeven boek “What is Scientology” naar alle Interpol bureaus wereldwijd sturen om de verkeerde gegevens te corrigeren. Maar het kwaad was geschied, mede vanwege de door de media opgeklopte verhalen waren al diverse onderzoeken naar de kerk op gang gekomen.

Scientology en Big Pharma

Vanaf midden vorige eeuw begon het gebruik van psychofarmaca toe te nemen, waarbij midden tachtiger jaren een krachtige groeiversnelling optrad. Scientology heeft vanaf het begin bij deze ontwikkeling vraagtekens gezet, op basis van kennis en ervaring vanuit de eigen filosofie en praktijk.

Scientology is niet tegen medicijnen. Integendeel, zij zal een ieder aanraden om bij fysieke problemen naar een arts te gaan, maar ageert tegen het nodeloos voorschrijven van psychiatrische medicijnen. De bijwerkingen van psychiatrische medicijnen zullen op de lange duur steeds meer mentale problemen opleveren door het gebruik ervan. Hetzelfde geldt voor straatdrugs. Onzorgvuldig voorgeschreven psychiatrische medicijnen en straatdrugs hebben desastreuze gevolgen voor het individu en voor de samenleving. Uit deze zienswijze en de bevestiging hiervan door onafhankelijke experts vloeiden de activiteiten van Scientologen voort met programma’s op het gebied van drugsbestrijding en de actiestegen de macht van de psychiatrie-Big Pharma connectie. Farmaceutische bedrijven kregen in toenemende mate invloed op wetenschap en onderwijs omdat zij grote bedragen beschikbaar hadden voor onderzoek, waardoor de invloed van aan de industrie gelieerde toppsychiaters en andere experts op dit gebied sterk toenam.
Scientologen zagen met lede ogen hoe het mensbeeld in wetenschappelijke kring werd omgebogen naar een louter mechanistisch gezichtspunt, waarbij werd beredeneerd dat de hersenen bij menselijk gedrag de hoofdrol spelen. In Scientologische kring wordt dit beschouwd als wetenschap van discutabele kwaliteit die volkomen voorbijgaat aan het bestaan en de kracht van de menselijke (immateriële) geest. Ook de media speelden daarbij een rol door dit mensbeeld van de moderne psychiatrie en hersenwetenschap veel ruimte te geven en kritiekloos te publiceren.

Wat de mainstream psychiatrie betreft ging Scientology in 1969 een verband aan met “antipsychiater” en auteur dr. Thomas Szasz, die overigens nooit op een andere manier bij Scientology betrokken was dan via de gezamenlijk opgerichte Citizen Commission on Human Rights (CCHR). CCHR richt zich op psychiatrische misstanden en heeft het laatste decennium het psychiatrisch handboek DSM (de Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders), ADHD en het sterk toegenomen gebruik van psychiatrische medicijnen als voornaamste aandachtsgebieden. Zoals bekend is de laatste jaren de discussie over het ADHD label en over de bruikbaarheid en de toepassing van de DSM ook onder onafhankelijke deskundigen uit de betreffende beroepsgroepen sterk toegenomen.

Is Scientology een religie?

Is Scientology een religie

Scientology is een religie; zij is ontwikkeld door L. Ron Hubbard en geeft een exacte route aan naar een volledig en overtuigend begrip van iemands ware geestelijke aard in relatie tot zichzelf, zijn gezin, groepen, de mensheid, alle levensvormen, het fysische universum, het geestelijke universum en het Goddelijk Wezen of de oneindigheid.

Scientology richt zich tot het spirituele wezen, niet slechts het lichaam of het verstand en gaat ervan uit dat de mens veel meer is dan een product van zijn omgeving of zijn genen.

Scientology omvat een hoeveelheid kennis die voortkomt uit bepaalde fundamentele waarheden. De belangrijkste hiervan zijn:

De mens is een onsterfelijk, spiritueel wezen.

Zijn ervaringen reiken veel verder dan een enkel leven.

Zijn vermogens zijn onbegrensd, zelfs als men zich daar nu niet van bewust is.

Scientology gelooft voorts dat de mens in wezen goed is en dat zijn geestelijke redding afhangt van hemzelf en zijn medemensen en het bereiken van broederschap met het universum.

Scientology is geen dogmatische religie waar men alles op iemands woord moet geloven. Integendeel, men ontdekt voor zichzelf dat de principes van Scientology juist zijn door haar principes in de praktijk toe te passen en daar de resultaten van te observeren of te ervaren.

Het uiteindelijke doel van Scientology is echte geestelijke verlichting en vrijheid voor het individu.

Scientology volgt een lange traditie van religieuze gebruiken. Haar wortels liggen in de diepste overtuigingen van alle grote religies en in de doeleinden waar die naar hebben gestreefd, waardoor dus een religieus erfgoed wordt omvat dat net zo oud en gevarieerd is als de mens zelf.

Hoewel het is gebaseerd op de wijsheid van zo’n 50.000 jaar, is Scientology een nieuwe religie, die heeft ontdekt wat de basiswetten van het leven precies inhouden en die voor de eerste keer een werkbare technologie ontwikkeld heeft die kan worden toegepast om mensen in het hier en nu te helpen om tot een gelukkiger en spiritueler vorm van bestaan te komen.

Het feit dat de ontwikkeling en de snelle verspreiding van Scientology voor een deel mogelijk werd gemaakt door de vooruitgang in de natuurwetenschappen in de eerste helft van de twintigste eeuw is opmerkelijk te noemen. Want het slaat een brug van de oosterse filosofie naar de westerse manier van denken. Op die manier vormt Scientology de eerste echte manier die de Mens bedacht heeft om wetenschappelijke methoden toe te passen op vragen die op spiritueel terrein liggen.

Ritalin webshop in Rusland geblokkeerd

Ritalin

Door toedoen van de Stichting NCRM (het Nederlands Comité voor de Rechten van de Mens) werd een Nederlandstalige website waar het ADHD-medicijn Ritalin te koop werd aangeboden (ritalinkopen.nu), geblokkeerd.

Eerder dit jaar had het NCRM geprobeerd om deze site via de Nederlandse politie gesloten te krijgen, maar dat lukte niet nadat bleek dat de website vanuit Rusland beheerd werd en ook de server zich niet in Nederland bevond.

In april kreeg het NCRM een brief van de Russische Ambassade, met de melding dat de site door hen geblokkeerd was.

Vrije handel in Ritalin is in ons land verboden. Ritalin is een psychostimulans dat onder de Nederlandse Opiumwet valt en dat alleen als medicijn voorgeschreven mag worden door een arts of psychiater. Zonder recept en het als pepmiddel in bezit hebben, mag dus niet.

De Stichting NCRM, opgericht vanuit Scientology, ageert al jaren tegen misstanden met het gebruik van psychiatrische middelen. Het bestuur van de stichting stelt dat toepassing van medicatie als Ritalin voor ADHD slechts symptoombestrijding is, met schadelijke bij-effecten voor de gebruiker. Het NCRM wijst er op dat er onvoldoende aandacht is voor de lange termijn effecten op het brein. 

Het NCRM is erg blij dat de Russische autoriteiten de Nederlandstalige Ritalin webwinkel hebben geblokkeerd. Verder meldde de Russische Ambassade dat het Nederlandse contact bij Interpol over deze kwestie is ingelicht. Leuk weetje is nog dat na nader onderzoek van het NCRM blijkt dat Ritalin in Rusland helemaal niet voorgeschreven mag worden bij verschijnselen die in het westen als ADHD-symptomen worden gekenmerkt.

Vragen over dit onderwerp? Neem contact met ons op!

Weten wat wij verder zoal doen? Klik hier!

Waarom maken wij ons druk over Ritalin?

Binnen Dianetics en Scientology geloven wij in het reactieve verstand. Alle medicatie (er is geen uitzondering) blokkeert dit. Ritalin doet dat op zo’n agressieve manier en bij jonge kinderen dat wij erg blij zijn met het stoppen van de verkoop.

Dagje uit, nu bij Scientology!

Dagje uit met korting

Op zoek naar een dagje uit? Kom kijken wat wij te bieden hebben! Wij bieden programma’s voor iedereen, van jong tot oud.

Direct een dagje uit bespreken? Neem contact op!

Nu is het zo dat wij bijvoorbeeld een geweldige film vertonen over het menselijk verstand. Deze film is normaal 10 euro, maar mag jij nu helemaal gratis komen bekijken in onze privé bioscoop. Wij hebben zelfs een unieke gratis persoonlijkheidstest die jij in kunt vullen om jouw programma te bepalen. Een dagje uit regel je op die manier heel snel en eenvoudig.

Direct de persoonlijkheidstest maken? Klik hier!

Voor verdere vragen en opmerkingen of voor een gratis rondleiding nodig ik jou uit om contact op te nemen. Natuurlijk mag je ook vast onze 360 graden rondleiding volgen, zodat je een idee hebt van ons gebouw. Op zoek naar iets specifieks? Laat een reactie achter onder dit bericht.

Meer over het dagje

Veel mensen beginnen met een eenvoudige rondleiding door ons gratis informatiecentrum. Vervolgens kiezen veel mensen voor de mogelijkheid om de persoonlijkheidstest te laten analyseren of in te vullen. Ook bekijkt vrijwel iedereen de film ‘Dianetics’ in onze bioscoopzaal.

Vragen over de mogelijkheden? Neem contact op!

Om jouw perfecte programma samen te stellen kan jij ook gewoon vanuit huis de persoonlijkheidstest invullen. Het dagje uit met korting begint daarbij. Met de uitslag van de persoonlijkheidstest kunnen wij vooraf al een mooi programma samenstellen. Het doel is jou een onvergetelijke dag te bezorgen. Wij zijn een plek waar je terecht kunt voor spiritueel uitstapje.

Alles over de mogelijkheden? Bekijk onze website!

Voor alle vragen en opmerkingen die jij verder hebt over onze kerk en de mogelijkheden, neem gerust contact op. Mijn doel en het doel van de Scientology kerk is de levens van mensen te verbeteren.