Brexit nieuws: Heeft dat effect op Scientology?

Brexit nieuws

Als wereldwijde organisatie volgen wij het Brexit nieuws bij voorkeur niet. Toch zijn er situaties waarbij ook wij goed moeten kijken naar de gevolgen.

Op de hoogte blijven van het Brexit nieuws? Neem contact op!

Natuurlijk heeft iedere verandering een bepaalde invloed. Als Scientology kerk zullen wij daar bepaalde gevolgen van merken. Sommige van onze diensten worden bijvoorbeeld geleverd vanuit onze locatie in East Grinstead genaamd Saint Hill. Dat is voor ons een reden om het Brexit nieuws tot bepaalde hoogtes wel te volgen. Hoewel wij zo min mogelijk politiek betrokken willen zijn moeten we in dit geval wel blijven kijken.

Alle details van het Brexit nieuws weten? Klik hier!

Voor verdere informatie of vragen mag jij natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Verder raad ik aan om minder bezig te zijn met de standaard media en meer te kijken naar Scientology.tv. Daar kom jij programma’s tegen die alles te maken hebben met een betere wereld.

Meer Brexit nieuws

Als blogger voor de Scientology kerk (evenals diverse andere websites) ben ik van mening dat Engeland binnen de EU zal blijven. Daar komt bij dat ik verwacht dat de gevolgen in beide gevallen groot zullen zijn voor Engeland. In Nederland verwacht ik niet dat we er iets substantieels van gaan merken.

In contact komen met ons? Klik hier!

Ondanks dat ik zo min mogelijk nieuwsmedia volg houd ik het Brexit nieuws wel in de gaten via onder andere YouTube. Daar volg ik diverse vloggers die hun kijk op de media geven. Dankzij die kijk op de media kom ik ook tot de conclusie dat Engeland naar mijn mening binnen de EU zal blijven.

Meer informatie over dit onderwerp? Neem contact op!

Voor verdere informatie, tips en de manieren waarop wij hier de media volgen, laat het gerust weten! Neem gewoon even contact op.