Dagje uit, nu bij Scientology!

Dagje uit met korting

Op zoek naar een dagje uit? Kom kijken wat wij te bieden hebben! Wij bieden programma’s voor iedereen, van jong tot oud.

Direct een dagje uit bespreken? Neem contact op!

Nu is het zo dat wij bijvoorbeeld een geweldige film vertonen over het menselijk verstand. Deze film is normaal 10 euro, maar mag jij nu helemaal gratis komen bekijken in onze privé bioscoop. Wij hebben zelfs een unieke gratis persoonlijkheidstest die jij in kunt vullen om jouw programma te bepalen. Een dagje uit regel je op die manier heel snel en eenvoudig.

Direct de persoonlijkheidstest maken? Klik hier!

Voor verdere vragen en opmerkingen of voor een gratis rondleiding nodig ik jou uit om contact op te nemen. Natuurlijk mag je ook vast onze 360 graden rondleiding volgen, zodat je een idee hebt van ons gebouw. Op zoek naar iets specifieks? Laat een reactie achter onder dit bericht.

Meer over het dagje

Veel mensen beginnen met een eenvoudige rondleiding door ons gratis informatiecentrum. Vervolgens kiezen veel mensen voor de mogelijkheid om de persoonlijkheidstest te laten analyseren of in te vullen. Ook bekijkt vrijwel iedereen de film ‘Dianetics’ in onze bioscoopzaal.

Vragen over de mogelijkheden? Neem contact op!

Om jouw perfecte programma samen te stellen kan jij ook gewoon vanuit huis de persoonlijkheidstest invullen. Het dagje uit met korting begint daarbij. Met de uitslag van de persoonlijkheidstest kunnen wij vooraf al een mooi programma samenstellen. Het doel is jou een onvergetelijke dag te bezorgen. Wij zijn een plek waar je terecht kunt voor spiritueel uitstapje.

Alles over de mogelijkheden? Bekijk onze website!

Voor alle vragen en opmerkingen die jij verder hebt over onze kerk en de mogelijkheden, neem gerust contact op. Mijn doel en het doel van de Scientology kerk is de levens van mensen te verbeteren.