Drugs en alcohol, goed of slecht?

Drugs en alcohol

Zijn drugs en alcohol nu slecht of niet? In deze blog een uitleg over de redenen om deze genotsmiddelen wel of niet te gebruiken. Het is aan jou!

Onze mening over drugs en alcohol? Bekijk deze website!

Er is steeds meer te zeggen over onderwerpen als drugs en alcohol. Uiteindelijk is het natuurlijk van levensbelang om te weten wat ‘geestverruimende middelen’ met je doen. Wist jij bijvoorbeeld dat vrijwel ieder medicijn negatieve bijwerkingen heeft? Zo negatief zelfs dat de meeste middelen die je slikt uiteindelijk gevolgen hebben die niet te overzien zijn. In het tweede deel van deze blog geef ik daar wat meer toelichting over.

Weten waar de mening over drugs en alcohol vandaan komt? Klik hier!

Natuurlijk zijn er vaak vragen over dit soort onderwerpen. En ja, ook ik heb weleens gedronken en zelfs weleens een joint gerookt. Beide hebben negatievere gevolgen dan wat ik zelf dacht. Dat alles leerde ik toen ik het reinigingsprogramma ging volgen.

De gevolgen van drugs en alcohol

Beide stoffen brengen en mens meer in het reactieve verstand. Dat is een onderwerp waar wij met name binnen Dianetics uitgebreid over praten. Omdat het zo belangrijk is dat jij weet hoe het verstand werkt. Wanneer jij het complete besef hebt begrijp jij ook waarom ik dergelijke middelen nu niet meer gebruik.

Alle informatie over de negatieve gevolgen? Klik hier!

Dan natuurlijk de negatieve gevolgen van alle soorten drugs. En weet dat er genoeg middelen zijn die een dokter kan voorschrijven waarbij de kans op verslaving nog veel groter is dan het illegale spul. Denk vooral zelf na voordat jij drugs en alcohol gaat gebruiken.

Meer informatie? Klik hier!

De volgende keer dat jij medicatie voorgeschreven krijgt wil ik jou vragen om hier een reactie te plaatsen. Wij helpen jou graag om problemen op te lossen. Maak daar vooral gebruik van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.