Drugspreventie en oplossingen: Welkom bij Narconon!

Drugspreventie en oplossingen

Op 14 april 2019 bieden wij een eenmalig en exclusief evenement een voor drugspreventie en oplossingen. In deze blog geef ik wat basisuitleg.

Direct informatie over drugspreventie en oplossingen? Klik hier!

Dit programma is voor iedereen die iets te maken heeft met drugspreventie en oplossingen. Het is er ook voor mensen die op dit moment met een verslaving te maken hebben en daar graag vanaf willen komen.

Direct aanmelden voor de lezing? Vul het onderstaande formulier in!

Mocht jij er op 14 april niet bij kunnen zijn, meld je dan alsnog even aan, wanneer wij dan toch nog een evenement organiseren houden wij jou graag op de hoogte.

Liever vragen stellen buiten het formulier om? Neem contact op!

Het doel van ons programma is natuurlijk drugspreventie en oplossingen te vinden. Het is van levensbelang voor de maatschappij dat mensen zonder enige verdoving helder kunnen denken. Zogenaamde ‘geestverruimende middelen’ doen feitelijk precies het omgekeerde.

Meer over drugspreventie en oplossingen

Hoewel ik persoonlijk nooit aan de ‘reguliere’ drugs heb gezeten heb ik wel aardig veel alcohol gedronken in mijn leven. Sinds ik met een deel van het Narconon programma bezig ben geweest, het zogenaamde reinigingsprogramma, welke ook bij ons in Amsterdam wordt aangeboden, heb ik geen enkele behoefte meer aan alcohol. Ik heb letterlijk 3 maanden geleden voor het laatst alcohol gedronken.

Meer weten over de drugspreventie en oplossingen die wij kunnen bieden? Neem contact op!

Ik heb ook even gekeken naar andere afkickmogelijkheden, het grote verschil met Narconon is dat de stappen vele malen kleiner zijn. Wij zeggen niet: STOP! Maar wij zeggen, bouw het langzaam af. Hoe langzamer hoe beter, want als er langzaam wordt afgebouwd is de kans van slagen vele malen hoger.

Alle informatie over de drugspreventie en oplossingen? Maak een afspraak!

Voor alle verdere vragen en oplossingen over Scientology en onze programma’s, neem gerust eens contact met mij op. Dat kan op ieder moment van de dag. Mijn belangrijkste doel is dat jij beter wordt van ons contact.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.