Gratis af te halen! Nu ook bij Scientology Amsterdam!

Gratis af te halen

Vind jij het ook weleens leuk om iets voor niets te krijgen? Er zijn nu ook gratis af te halen producten bij ons! Lees snel verder voor wat er zoal is!

Direct van de gratis af te halen acties gebruikmaken? Stap bij ons binnen!

In het tweede deel van deze blog leg ik uit waarom wij deelnemen aan deze gratis af te halen acties. Hoe het werkt is zeer eenvoudig.

  • Loop binnen bij ons aan de Wibautstraat 112, Amsterdam.
  • Vertel bij de receptje welke DVDs jij wilt meenemen.
  • Jij wordt begeleid naar het informatiecentrum waar de DVDs voor jou klaarliggen!
  • Drink eventueel nog een gratis kopje koffie.

Jij bent tot niets verplicht. Of jij nu interesse hebt in onze campagnes tegen drugs, de campagnes ter promotie van een gelukkig leven, of iets totaal anders, wees welkom!

Doe jij mee aan de gratis af te halen campagne? Neem contact op!

Wist jij dat jij ons ook kunt helpen? Jij kunt al onze campagnes nu eenvoudig delen via de sociale media. Weten hoe? Neem contact op!

Waarom gratis af te halen?

Een hele goede vraag! Want al die DVDs kosten toch veel geld? En dat klopt! Daarom hierbij de uitleg! Wist jij dat de producten die gratis af te halen zijn bedoelt zijn ter promotie? Wij bieden ook producten en diensten aan. Voor sommige van onze diensten vragen wij een donatie.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op!

Het grote doel is om mensen beter te maken. Geen drugs gebruiken is daarvoor een essentiële stap. Net als een gelukkig leven! Wist jij dat jij het complete DVD pakket nu ook thuisgestuurd kunt krijgen? Dat is natuurlijk ook helemaal gratis. Voordeel van gratis af te halen is dat jij de DVDs gelijk mee kunt nemen.

Alles weten over wat wij bieden? Neem contact op!

Alle informatie over onze campagnes zijn ook te vinden op ons online themakanaal, Scientology.tv. Voor alle verdere informatie kan jij natuurlijk ook een reactie achterlaten onder deze blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.