Gratis DVD pakket! Nu aan te vragen!

Gratis DVD pakket

Wist jij dat er bij het Scientology centrum heel veel te halen is? Bijvoorbeeld het gratis DVD pakket of de gratis persoonlijkheidstest. Lees snel verder.

Wil jij het gratis DVD pakket ontvangen? Neem contact op!

In het DVD pakket ontvang jij maximaal 3 van de onderstaande DVDs:

  • De Dianetics introductie DVD.
  • Scientology: Een overzicht.
  • Scientology Volunteer Ministers
  • De weg naar een gelukkig leven (een introductie)
  • Foundation for a drug free world
  • Wat zijn mensenrechten

Kies in het onderstaande bestelformulier welke jij wilt ontvangen in het gratis DVD pakket:

Wij vragen om een telefoonnummer, omdat wij het gratis DVD pakket alleen willen sturen naar mensen die het ook echt willen ontvangen bellen wij jou eenmalig. Dit is enkel om te kijken of jij serieus de informatie wilt ontvangen.

Direct de nodige video’s online bekijken? Klik hier!

Heb jij vragen en opmerkingen over de informatie die wij jou toesturen voordat jij de aanvraag doet? Neem dan even contact met mij op. Bellen mag natuurlijk ook, 020 320 2230 is het telefoonnummer.

Waarom dit gratis DVD pakket

Ons doel is jou te informeren over al het goede wat wij doen als Scientology kerk. Dat heeft onder andere te maken met mensenrechten, de strijd naar een wereld zonder drugs en een wereld vol blije mensen. Ons belangrijkste doel is dat jij op een hoger niveau eindigt dan toen jij voor het eerst met ons contact opnam.

Meer weten? Neem contact op!

Wil jij direct informatie over hoe wij te werk gaan? Maak dan onze gratis persoonlijkheidstest. Het voordeel van het langs komen is dat wij hier nog veel meer informatie hebben dan enkel de paar DVDs. Ben jij klaar om het gratis DVD pakket aan te vragen? Vul dan het formulier in wat eerder op deze pagina staat.

Liever een email sturen? Klik hier!

Voor alle verdere vragen en opmerkingen nodig ik jou van harte uit om een reactie te plaatse onderaan deze blog. Met jouw reactie kan ik het aanbod van gratis producten verder bekijken. Mijn doel is jou zoveel mogelijk aan te kunnen bieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.