Gratis rondleiding bij de Scientology kerk

Gratis rondleiding

Wil jij een gratis rondleiding bij de Scientology kerk in Amsterdam? Weten waar de berichten die jij hebt gehoord vandaan komen en waarom? Lees verder!

Aanmelden voor de gratis rondleiding? Neem contact op!

Natuurlijk mag jij ook gewoon bij ons binnenstappen. Ons adres, Wibautstraat 112, Amsterdam, naast de metrohalte Wibautstraat en op loopafstand van het Amstelstation. Voor alle vragen en opmerkingen die jij vooraf hebt kan jij natuurlijk ook zeker even contact met mij opnemen. De gratis rondleiding is er voor iedereen. Het maakt niet uit of jij je bij een religie hebt aangesloten of compleet anti-religieus bent. Voor de spirituele mensen onder ons hebben wij zelfs een speciale rondleiding.

Kom langs voor de gratis rondleiding! Klik hier!

Heb jij dan verder nog andere vragen of opmerkingen? Laat het gewoon weten. Het maakt uiteindelijk niet uit wat de reden is dat jij langs wilt komen, wij vinden het leuk om jou te ontvangen.

Alles over de gratis rondleiding

Wanneer jij bij ons binnenkomt meld jij je bij de receptie. Daar vul je een klein kaartje in en teken je ons logboek. Dat is puur uit veiligheid. Zo weten wij wie er in het pand is en kunnen wij de veiligheid van iedereen garanderen. Daarna wordt jij gebracht naar het informatiecentrum. Daar neemt een van onze deskundige collega’s jou mee naar een video die bij jou past.

Liever een gratis rondleiding door het gebouw? Neem contact op!

Er is enorm veel in ons gebouw. Of jij nu komt voor het redden van jouw huwelijk, het aangaan va neen nieuwe relatie of iets compleet anders, wij helpen jou verder. Wist jij ook dat het mogelijk is om een persoonlijkheidstest te maken. Dat kan zelfs online!

Kom voor de gratis rondleiding! Neem contact op!

Voor alle verdere vragen nodig ik jou van harte uit om een reactie te plaatsen onder dit artikel. Hoe meer mensen reageren, hoe beter wij ook ons informatiecentrum en diensten kunnen maken.