Interessante cursussen bij Scientology!

Interessante cursussen

Deze blog gaat over de reacties op de interessante cursussen die door Scientology worden aangeboden. Dit zijn de reacties van cursisten:

Het Succesvol Opvoeden van Tieners

Bij deze cursus “Opvoeden van Tieners” heb ik geleerd hoe je met tieners moet omgaan en ze te begrijpen. Wat er in hen omgaat en speelt. Ik heb geleerd tieners meer vrijheid te geven om zich te ontwikkelen tot succesvolle personen.

Vooral begrijpen en luisteren naar een tiener pas ik nu wel toe en ik ervaar meer effect

H.H. 16-03-2019

Het Overwinnen van Ups en Downs in het Leven

I have had problems with the admin scale before. I was never able to work one out and my confront on it was not too high. On this course I really took the time to clear up everything from top to bottom. It was less and less confusing. The exercises in this course got me through my own barriers to a point where I am ABLE to work out a full admin scale from the beginning to the end.

I am really happy that I handled this subject because now I can set goals and actually achieve them.

G.H. 02-03-2019

Setting and Achieving Goals

Doing this course has made me realize being a good leader is a lot easier than I expected. Being a great leader is just one step up. Now that I know the tools, I can grow my team to new heights.

A.V.D. 14-03-2019

Scientology Tools voor het te boven komen van Financiële Problemen

Ik confronteer mijzelf nu eerder dan ik voorheen deed en wat ik grappig vind is dat ik bepaalde stappen al aan het zetten ben voordat ik deze cursus deed!

Verder krijg ik mooie tools mee om mijn financiële situatie te verbeteren.

Vooral het promoot/verander/bezuinig en lever vind ik mooi.

Ik neem graag ter harte wat ik hier leer.

Bedankt!

N.S. 11-03-2019

Weten wie je kunt Vertrouwen

De communicatie tussen mijn werkgever en mij verliep erg stroef en was vaak vol onbegrip.

De ARC-methode is inmiddels een gouden regel voor mij. Omdat ik mijmn manier van communiceren iets heb aangepast en de affiniteit zoek hebben we vanaf nu een een veel betere verbinding. De werkrelatie verloopt nu stukken beter wat voor ons beiden tot veel meer successen leidt.

P.B. 17-03-2019

Weten wie je kunt Vertrouwen

Door de cursus “Weten wie je kunt vertrouwen” te volgen heb ik de kennis en middelen gekregen om mensen in de toekomst goed te kunnen beoordelen.

In het verleden heb ik mensen nog wel eens verkeerd ingeschat en hierdoor pijn en verlies geleden. Dit had als gevolg dat ik mensen niet meer compleet duurfde te vertrouwen. Ook de mensen die het goed met mij voorhadden. Dit zorgde voor het verlies van mooie mensen. Een relatie is namelijk gebaseerd opo vertrouwen van beide kanten. Het is de basis.

De cursus geeft mij het vertrouwen dat ik in de toekomst mensen die te vertrouwen zijn onderscheid van hen die dat niet zijn. En dan ben ik er nu ook zeker van dat ik hen dit vetrouwen terug kan geven.

S.P. 11-03-2019

Weten wie je kunt Vertrouwen

Het was leerzaam om weer een aantal gegevens van een andere kant te bekijken.

De Hubbard Evaluatie Tabel is heel mooi om er vaker bij te pakken. Ik heb ook gezien dat ik me soms door dat sociale masker van mensen in de luren laat leggen. Als ik dan de hele lijst neem kan ik het weer goed zien.

Er zaten ook een aantal mooie tips in die ik nu kan gebruiken. Echt een cursus om in het dagelijkse leven toe te passen.

Communicatie wordt nog leuker nu!

A.T.H. 11-03-2019

Persoonlijke Waarden en Integriteit

Ik heb er van geleerd om dingen in mijn leven te confronteren om mijn voortbestaan te vergroten en te ordenen.

Ik heb geleerd om altijd eerlijk te zijn en niet bang moet zijn om dingen te confronteren.

G.R. 29-03-2019

Zelf deelnemen aan de interessante cursussen?

Voor deelname aan de interessante cursussen, waarvoor slechts een donatie van 45 euro wordt gevraagd, maak jij de persoonlijkheidstest.

Meer weten over Scientology? Bekijk Scientology TV!

Direct inschrijven? Vul het onderstaande formulier in:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.