Julian Assange en de mysteries van de wereld

Julian Assange

Vandaag hoorde ik op de radio dat Julian Assange is opgepakt in Londen. Deze man heeft naar mijn mening heel veel goede dingen gedaan voor de wereld.

Waarom Julian Assange is opgepakt? Neem contact op!

In deze blog zal ik delen waarom zowel Julian Assange als wij als Scientology Kerk vaak worden aangekeken voor de dingen die wij doen. Als Scientology is het zo dat wij er alles aan doen om de mensheid te verbeteren. Wij beschuldigen niet een hogere macht aan dingen die mis gaan, maar leggen de verantwoordelijkheid bij het individu neer. Niet alleen dat, wij kijken ook naar oplossingen om problemen te verhelpen.

Meer weten over de arrestatie van Julian Assange? Klik hier!

Nu is het zo dat mensen toch nog vragen stellen. En dat kan ik mij goed voorstellen. Wie naar de Wibautstraat 112 in Amsterdam komt kan volledige uitleg krijgen over alles wat wij anders doen dan de buitenwereld.

Waarom is Julian Assange gearresteerd?

Er zijn een aantal redenen waarom deze man is opgepakt. Om te beginnen, zijn betrokkenheid bij Wikileaks. Een website waar overheidsgeheimen werden blootgelegd. Verder is het zo dat hij vond dat veel meer informatie openbaar moest zijn en heeft daar ook het maximale aan gedaan.

Praten over de arrestatie? Neem contact op!

Vanuit Scientology doen wij niets met politiek. Natuurlijk hebben wij een mening over het politieke spel. Het spel wat zo is opgezet en waar jij natuurlijk een mening over mag hebben. Vanuit de politiek gezien is wat Julian Assange heeft gedaan niet goed, maar hoe denk jij daarover? Laat het weten door jouw reactie achter te laten.

Meer weten over hoe de wereld er anders uit kan zien? Klik hier!

Voor alle verdere vragen en opmerkingen nodig ik jou van harte uit om contact met mij op te nemen.