Koningsnacht film avond! Gratis bij ons in Amsterdam!

Koningsnacht film avond

Zin in een rustige Koningsnacht film avond? Kom dan op 26 april vanaf 19:30 onze kant op! Wij vertonen de unieke film: “A star is born” helemaal gratis.

Aanmelden voor de Koningsnacht film avond? Neem contact op!

Laat ons daarbij ook weten of jij dat soort Koningsnacht film avond leuk vind vaker in het jaar. Wij organiseren graag leuke avonden om bij aanwezig te zijn. Jij kunt nu eenvoudig een reactie achterlaten onder deze blog. Door een reactie achter te laten weten wij wat wij moeten doen om jou blij te maken. Alle reacties worden gelezen. Kom ook gerust eens langs in ons indrukwekkende informatiecentrum.

Kom naar de Koningsnacht film avond! Neem contact op!

Voor alle vragen en opmerkingen die jij hebt over onze evenementen, laat ook een reactie onder deze blog. Hoe meer reacties, hoe beter wij onze evenementen kunnen maken.

Waarom de Koningsnacht film avond

Wij merken dat lang niet iedereen naar de wilde feesten wil gaan, maar dat mensen het wel leuk vinden om naar een film te komen. En in plaats van de dure bioscoop kan het bij ons gewoon helemaal gratis. Je bent ook van harte welkom om eigen popcorn mee te nemen. Ook de eigen chocolade nootjes en andere vormen van eten zijn meer dan welkom!

Kom jij naar onze filmavond? Neem contact op!

Vanuit Scientology vinden wij het belangrijk om iedereen een plek te geven. Bij Scientology geloven wij dat mensen in wezen goed zijn, maar gewoon niet altijd weten hoe goed gedrag vertoond kan worden. Heb jij ook het idee dat de wereld best wel wat mooier kan worden? Kom dan naar onze filmavond!

Ben jij erbij? Laat het weten!

Belangrijkst is dat jij het hier naar je zin hebt. Liever ons informatiecentrum bezoeken? Dat kan natuurlijk ook tijdens de film. Liever geen film kijken? We hebben ook veel interessante boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.