Mediteren of auditing? Waar bereik je het meest mee?

Mediteren

Of jij nu gaat mediteren of van Scientology of Dianetics auditing gebruik gaat maken, er zijn grote verschillen. Daarover gaat deze blog.

Wil jij praten over waarom wij niet mediteren? Neem contact op!

Mediteren is een manier om helemaal tot jezelf te komen. Bij auditing (of auditeren) krijg je daar een stukje hulp bij. In het geval van Dianetics auditing dit iemand tegenover jou en stelt vragen. Bij Scientology auditing komt daar nog een extra stukje apparatuur aan te pas. De e-meter die jij ook in ons informatiecentrum kunt bekijken. Welke vorm van auditing jij ook wilt ervaren, kom gewoon een keer langs, wij helpen jou graag.

Liever mediteren? Vertel ons waarom!

Vragen en opmerkingen zijn absoluut welkom. Iedere vraag en iedere opmerking helpt om betere informatie te geven. Mijn advies is om het gewoon eens te ervaren. Bekijk de Dianetics film gratis in onze privé bioscoop of kijk online!

Meer over de verschillen met mediteren en onze oplossingen

Naast dat mediteren een oplossing is die afwijkt van onze manier van werken draagt het niet bij aan jouw kennis. Bij Scientology en Dianetics zeggen wij dat kennis minstens zo belangrijk is als spirituele vrijheid. Daarom bieden wij niet 1, maar 3 manieren om die vrijheid te bereiken. De route naar kennis zorg ervoor dat je begrijpt wat we doen. De andere routes zijn training en auditing.

Meer weten? Plan een afspraak!

Het beste om de verschillen te merken is een keer langs te komen en het gewoon te ervaren. In Dianetics en Scientology zeggen wij dat iets pas waar is als het voor jou waar is. Mediteren is een geweldige manier om je voor te bereiden op wat er tijdens een auditing sessie gebeurt.

Alles weten over hoe wij werken? Neem contact op!

Heb jij vragen of opmerkingen? Laat dan vooral een reactie achter onder dit bericht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.