Motivatie? Wij legen je uit hoe dat werkt!

Motivatie

Kan jij wel wat motivatie gebruiken? Tijdens de cursus “Hoe je jezelf motiveert” leer jij precies hoe jij precies dat doet. 

Direct aanmelden voor deze cursus in Amsterdam? Klik hier!

In deze cursus leer jij onder andere waarom mensen dingen onvoltooid laten en wat jij daaraan kunt doen. In deze cursus zit een oefening waardoor jij moeilijkheden zult overkomen. Jij leert ook hoe jij mensen dingen precies kunt laten doen zoals jij dat wil.

Vragen of opmerkingen? Neem contact op.

Voor veel mensen is motivatie een zeer belangrijk onderwerp. Iemand die niet gemotiveerd is kan ook moeilijk de grote stappen zetten om iets te veranderen in het leven. Deze cursus is snel te volgen, want de cursus duurt slechts 4 dagen part-time. Dat kan in sommige gevallen zelfs al binnen 1 dag worden afgerond.

Reacties op de motivatie cursus

Een van de cursisten schreef dat uitstel een standaard “ding” was in het leven. Na het volgen van de cursus solliciteerde deze cursist voor een baan waar ze eerder de motivatie niet voor had. Het resultaat voor deze cursist is een betere baan en daarbij meer financiële mogelijkheden. 

Meer weten over deze cursus? Neem contact op.

Om hoofdletters schrijft deze cursist: “HET IS ONGELOFELIJK!”, met als toevoeging dat de kijk op het leven compleet is veranderd. Er wordt geschreven dat de eenvoudige technologie toegepast kan worden met als doel vrijwel alles te kunnen bereiken.

Weten wat deze cursus voor jou kan doen? Neem contact op.

De laatste reactie waar ik nu over ga schrijven opent met ” Wauw!”. Iemand die zich altijd een slaaf voelde van het werk ziet nu dat het hebben van werk een pad is naar vrijheid. Deze cursist geeft aan dat werk iets is om trots op te zijn en dat meer en beter werk iets is wat iedereen verdient. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.