Notre dame brand, wat kan daar de oorzaak van zijn?

Notre dame brand

Diverse nieuwsmedia schrijven over de brand bij de Notre dame kerk. Wat de oorzaak was van het vuur heb ik nog niet kunnen vinden.

Kan jij ons iets vertellen over de Notre dame brand? Klik hier!

Gelukkig zijn er slechts 3 gewonden gevallen, wat op zich meevalt bij een brand als deze. De brandweer meldt dat het vuur nu volledig is geblust, wat ook goed nieuws is. Volgens Franse president Macron zal de Notre Dame opnieuw worden opgebouwd. Een vuur als deze ontstaat niet zomaar. In onze cursus Ups & Downs leer jij wat voor onethische mensen achter dit soort dingen zitten. Verderop in deze blog meer over de oorzaak.

Weten waarom het Notre dame is afgebrand? Neem contact op!

Voor alle vragen die jij hebt over dit onderwerp nodig ik jou uit om een reactie te schrijven onder deze blog. Natuurlijk ben jij ook welkom om eens een kijkje te nemen op ons online TV kanaal, Scientology TV.

Wat is nu echt de oorzaak?

Een brand als deze ontstaat altijd door een menselijke fout. Natuurlijk zal niemand dat daadwerkelijk toegeven. Dat is niet handig voor verzekeringen en andere financiële kwesties. Maar waar ligt de fout nu daadwerkelijk? De brand is niet aangestoken, dat blijkt uit diverse nieuwsbronnen, maar wat dan wel?

Meer weten over wat voor mensen er rondlopen op deze wereld? Klik hier!

Waar kan de fout dan liggen? Komt dat door een fout van een van de bouwers? Is het een fout in het onderhoud? Of is het een compleet andere fout? Misschien zullen we er nooit achter komen.

Meer over de brand in de Notre dame kerk

Waar de Paus oproept om te bidden zoeken wij binnen Scientology de oorzaak van iets als dit liever dichterbij huis. Wij geven ons niet over aan een hogere macht, maar kijken liever naar alles wat in onszelf zit. Daarom krijgen bezoekers van de Scientology zondagsdienst ook regelmatig groep-auditing. Een vorm van therapie wat mensen helemaal tot zichzelf laat komen.

Vragen over onze zondagdienst en hoe het verschilt van die in de Notre dame? Neem contact op!

Alles wat jij wilt weten over de verschillen tussen de Notre Dame en de Scientology kerk kan je het beste te weten komen door langs te komen. Omdat wij bij Scientology open staan voor alle vormen van religie ben jij als Christen ook meer dan welkom. Kom gewoon langs! Ons adres is Wibautstraat 112, Amsterdam.

Alle informatie over wat wij doen? Neem contact op!

Heb jij nog vragen of opmerkingen, laat dan een reactie achter onder deze blog. Wij staan open voor alles wat jij wilt horen, lezen of vragen.