Open huis bij de Scientology kerk!

Open huis

Heb jij ooit ons informatiecentrum bezocht? Wist jij dat wij iedere dag van het jaar open zijn? Bezoek vooral ons open huis in Amsterdam! GRATIS!

Direct een open huis afspraak maken? Neem contact op!

Natuurlijk geven wij jou zonder enige problemen een rondleiding. Wil jij meer weten over onze humanitaire projecten? Laat het weten! Meer informatie over de humanitaire projecten? Laat het vooraf even weten, dan kunnen wij ons ook even voorbereiden. Liever gewoon binnen lopen? Dat mag natuurlijk ook. Ons adres is Wibautstraat 112 in Amsterdam. Wij zitten direct naast de metro en tevens naast de Albert Heijn. Voor mensen die van verder weg komen, het is 15 minuten lopen vanaf treinstation Amsterdam Amstel en wij hebben een eigen parkeergarage!

Plan een bezichtiging en kom naar ons open huis! Bekijk onze website!

Voor alle vragen die jij wilt stellen voordat jij hier binnenkomt, laat jouw reactie onder deze blog. Het is mijn doel om al jouw vragen te beantwoorden en jou zo goed mogelijk te helpen.

Meer over het open huis

Wat kan jij dan verwachten wanneer jij ons open huis bezoekt? Daarover geef ik in dit deel van de blog uitleg. Wij hebben bijvoorbeeld meer dan 500 video’s over Scientology, Dianetics en ook over de verschillende projecten die wij hier doen. Wist jij bijvoorbeeld dat wij ook een organisatie hebben die het onderwijs verbeterd? En dan nog niet te spreken over de drugs vrije wereld!

Kom jij naar ons open huis? Neem contact op!

Wij hebben onze deuren dus ook op de grote bekende feestdagen. Dus of jij op zaterdag, zondag, een werkdag of zelfs op kerstdag wilt komen, jij bent altijd welkom. Ik vind het hoe dan ook leuk als jij een keer langs komt. Wij willen jou gewoon graag laten zien wat wij hier doen.

Bezoek ons open huis! Stap gewoon binnen!

Voor alle verdere vragen en opmerkingen nodig ik jou uit om de reacties achter te laten onder deze blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.