OPS slachtoffers krijgen schadevergoeding!

OPS slachtoffers

Scientology Kerk feliciteert de OPS slachtoffers die een schadevergoeding krijgen voor de schildersziekte. Wij nodigen jou uit om de gif-test in te vullen.

Direct weten of jij vergiftigd bent? Neem contact op!

Speciaal voor OPS slachtoffers hebben wij een paar eenvoudige vragen om te beantwoorden. Door antwoord te geven op de vragen kunnen wij jou helpen om volledig te ontgiften.

Welke van de volgende onderwerpen zijn op jou van toepassing?

Na het invullen van het formulier krijg jij binnen maximaal 3 dagen van ons een reactie. Liever sneller een reactie? Neem gewoon even contact met ons op. Voor verdere vragen kan jij een reactie achterlaten onder deze blog.

Meer weten over de schadevergoeding voor OPS slachtoffers? Neem contact op!

Een van de belangrijkste stappen voor een Scientoloog is het reinigingsprogramma. Daar zijn heel wat successen aan te danken. Niet voor de kerk, maar juist voor de bezoekers zoals jij die het programma volgen.

Wat kunnen OPS slachtoffers doen?

Wanneer jij je beseft hoe enorm veel geld de medische industrie verdient ga jij begrijpen dat de belangen daar compleet scheef liggen. Het meest belangrijke is de afhankelijkheid van het blijven verkopen van pillen. Hoe meer pillen er worden verkocht, hoe beter voor de industrie. Daarom steunen wij CCHR. Een organisatie die staat voor een wereld vrij van drugs en pillen. Ook OPS slachtoffers kunnen gezonder leven om uiteindelijk van alle medicatie afkomen.

Direct informatie over het reinigingsprogramma inwinnen? Neem contact op!

Ken jij iemand die valt onder de 350 mensen die de schadevergoeding vanuit de overheid gaan krijgen? Deel dit artikel dan met hen. Wij willen OPS slachtoffers heel graag daadwerkelijk helpen. Een geld bedrag is een mooi steuntje in de rug, maar lost het onderliggende probleem niet daadwerkelijk op.

Informatie voor OPS slachtoffers? Kom voor de gratis rondleiding!

Voor alles wat jij verder wilt weten, neem gerust contact met ons op. Wij zijn hier om jou te helpen. Liever geen reinigingsprogramma volgen maar gewoon wat gratis tips inwinnen? Daar helpen wij jou natuurlijk ook heel graag mee.