Paaseieren zoeken – GRATIS in Amsterdam!

Paaseieren zoeken

Op eerste paasdag gaan wij een speciale paaseieren zoeken actie organiseren voor de kinderen uit heel Amsterdam! Gratis en veilig!

Om het voor iedereen leuk te houden vragen wij wel voor een inschrijving vooraf. Zo kunnen wij zorgen voor genoeg eieren. De paaseieren zoeken actie wordt aangeboden door Scientology Amsterdam.

We vragen de namen van jouw kinderen zodat wij ons voor kunnen bereiden met voldoende eieren voor het paaseieren zoeken. Het voorkomt ook dubbele aanmeldingen. Het telefoonnummer gebruiken wij enkel om de afspraak te bevestigen.

Meer weten over het gratis paaseieren zoeken? Neem contact op!

Wij vragen iedereen om zich aan te melden, zodat wij niet alleen genoeg eieren hebben, wij willen er ook voor zorgen dat iedereen daadwerkelijk in een vertrouwde omgeving binnenkomt.

Waar ga jij paaseieren zoeken

Voor deze actie hebben wij onze binnentuin gereserveerd. Deze is omringt door hekken, zodat jouw kinderen in een veilige omgeving zijn. Wij kopen de eieren in bij de lokale Albert Heijn (tevens onze buren). Zo weet jij ook zeker dat wat wij kopen gewoon veilig is.

Meer weten over wat wij doen met Pasen? Bekijk de video!

Hoewel wij niet zoveel ruimte hebben als Saint Hill en dit voor ons de eerste keer is dat wij het gratis paaseieren zoeken mogelijk maken verwachten wij wel veel mensen. Dit jaar nog zonder springkussen, maar wie weet wat er nog gaat komen. Heb jij ideeen om onze evenementen nog beter te maken? Kijk dan ook eens of jij bij ons wilt komen werken.

Verdere vragen of opmerkingen? Neem contact op!

Wij zijn een zeer open organisatie. Wil jij iets van ons weten? Vraag het gerust! Met een stabiel team aan medewerkers zijn er genoeg mensen die jouw vragen kunnen beantwoorden. Vragen over alle onderwerpen. Stel ze gerust. Op zoek naar cursussen over specifieke onderwerpen? Waarschijnlijk kunnen wij jou helpen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.