Paasvakantie 2019, wat doen wij bij Scientology?

Paasvakantie 2019

Voor de paasvakantie 2019 organiseren wij een bijzondere dag waar kinderen paaseieren kunnen zoeken. Helemaal gratis voor iedereen!

Zelf langskomen in de paasvakantie 2019? Neem contact op!

In het tweede deel van deze blog geef ik uitleg over de redenen dat wij deze gratis paaseieren zoeken actie hebben opgezet. Voor nu geef ik even wat uitleg over de mogelijkheden die jij als ouder krijgt op deze dag. Wij zorgen voor een veilige omgeving voor jouw kinderen, zodat jij rustig van een kop koffie in ons cafe kunt genieten. Ook kan jij natuurlijk kijken naar de films in ons informatiecentrum. Eveneens helemaal gratis.

Bezoek brengen tijdens de paasvakantie 2019? Neem contact op!

Wil jij iets weten over Scientology en wat wij hier zoal doen? Laat het weten door een reactie achter te laten onder deze blog. Mijn doel is dat jij hier met de juiste intentie binnenstapt. Zo kunnen wij mensen verder helpen.

Waarom de paasvakantie 2019 actie?

Onze plannen zijn om dit ieder jaar te doen. Dus of jij nu dit jaar binnen komt stappen of pas volgend jaar deel wilt nemen, wij staan altijd voor jou klaar. De paasvakantie 2019 paaseieren zoeken actie is voor ons ook nieuw. Daarom vragen wij dit jaar hoeveel mensen er komen. Zo kunnen wij genoeg paaseieren inkopen om er een fantastische dag van te maken.

Meer weten over de Scientology feestdagen? Klik hier!

Natuurlijk komen wij ook graag met jou in gesprek. Het is ons doel om de mensheid te verbeteren. Dat doen wij onder andere door dit soort events neer te zetten. Wij hopen tijdens de paasvakantie 2019 Scientology op de kaart te kunnen zetten.

Aanmelden voor paaseieren zoeken? Klik hier!

Voor alle verder vragen en opmerkingen nodig ik jou uit om een reactie te plaatsen onder deze blog. Zo kunnen wij ook blijven verbeteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.