Formules voor het bestaan: Leef in voorspoed!

Formules voor het bestaan

Wist jij dat alles in het leven kan worden beïnvloed door de formules voor het bestaan te volgen? In deze blog geef ik uitleg uit persoonlijke ervaring.

Ik heb zelf deze cursus gevolgd en de kennis direct toegepast. Weten wat formules voor het bestaan voor jou kan doen? Neem contact op!

Natuurlijk haalt iedereen andere dingen uit de formules van het bestaan. Dat kan zijn een verhoogt resultaat, hogere omzet, meer geld, betere gezondheid of iets totaal anders. Het grote doel is jouw leven beter te maken. Benader jouw Scientology kerk vandaag nog om jouw programma samen te stellen.

Aanmelden voor deze cursus? Neem contact op.

Wij staan altijd open voor jouw vragen. Neem daarom gerust contact met jouw Scientology kerk op. De Nederlandse kerk is gevestigd aan de Wibautstraat 112 in Amsterdam.

Wat zijn de formules voor het bestaan

Alles en iedereen begint bij de conditie van niet bestaan. Niet bestaan wil zeggen geen enkel persoon weet dat jij bestaat OF de resultaten geven aan dat men jou niet kent. Heb jij bijvoorbeeld een winkel, komen er dagelijks duizenden klanten binnen maar koopt niemand? Ook dan zit je in de niet bestaan conditie. Er is een manier om daar uit te komen!

Weten hoe jij uit niet bestaan ontsnapt? Neem contact op!

Dan zijn er nog de stappen die daarop volgen. En hoe zet jij een stijgende lijn in voor wat jij doet? Wist jij dat gelijkblijvende resultaten gevaarlijk zijn voor wat jij doet? Immers kennen wij als mensheid 2 condities. Achteruit of vooruit. Stilstaan bestaat feitelijk niet.

Richting voorspoed gaan? Klik hier!

Iedere fase bestaat uit een eenvoudig aantal stappen die doorlopen moeten worden. Het volgen van de stappen zorgt voor succes. In deze blog ga ik niet vertellen hoe de formules van het bestaan mijn leven hebben verbeterd, jij bent van harte welkom om dat te horen in de Scientology Kerk in Amsterdam.

My Scientology Movie: Louis Theroux, en onze versie!

My Scientology Movie: Louis Theroux

Tijdens het schrijven van deze blog heb ik “My Scientology Movie” van Louis Theroux opstaan. Interessant, omdat het zijn ervaring is.

Weten hoe My Scientology Movie voor jou kan zijn? Neem contact op!

Wanneer jij deze film hebt bekeken, kijk ook naar “The Truth About Scientology“, door de kerk zelf. Daar begrijp jij waarom de media zo anti is. Kijk daarna eens naar een gemiddeld TV programma of lees ene krant. Jij zult zien dat de media geld verdient aan negativiteit.

Weten waarom “My Scientology Movie” juist door de BBC is gefinancierd? Neem contact op!

Wanneer jij “The Truth About Scientology” bekijkt ga jij ook begrijpen waarom een media gigant als BBC geld steekt in “My Scientology Movie”. Net als in “Going Clear” worden er extreme voorbeelden gegeven.

Is alles waar in “My Scientology Movie”?

Ik kan daar geen volledig antwoord op geven. Wel wil ik jou vertellen dat de media er alles aan zal blijven doen om een einde te maken aan de kerk. Het is gevaarlijk, omdat het de gevestigde orde aanvalt. Daarom zijn ook overheden anti Scientology. Besef dan dat de BBC volledig door de overheid is gefinancierd.

Vragen over Scientology? Neem contact op!

Wanneer jij een bezoek brengt en de verhalen achter My Scientology Movie voor jezelf ervaart zul jij jouw waarheid gaan zien. In de woorden van L. Ron Hubart zelf: “What is true is true for you”. Letterlijk vertaald: “Wat waar is is waar voor jou”. Wanneer jij iets als werkelijk ervaart zal het voor jou ook werkelijkheid zijn.

Meer weten? Maak een afspraak!

Blijf kijken, bleef leren, blijf lezen. Houd er wel rekening mee dat de waarheid voor jou ook waarheid moet zijn. Blijf open staan voor alles wat jij ziet en alles wat jij tegen komt. Het is aan jou om de media te geloven of verder te kijken.

Going clear: De andere kant van de waarheid!

Going clear Netflix

De Netflix documentaire “Going clear” gaat over de kerk waar deze blog ook over gaat. We praten hier niet over God, maar over jou! Wat waar is voor jou is waar!

In Going Clear worden de nadelen van de kerk duidelijk aan het licht gebracht. Wil jij de andere kant van het verhaal zien? Klik hier!

In de film worden enkele ex-leden van de kerk gevolgd en geïnterviewd. Net als bij iedere kerk werken bij Scientology ook mensen. Mensen houden zich niet altijd aan de regels. Hierdoor kan er weleens iets mis gaan. Wanneer de volledige focus ligt op wat er mis gaat heb je “Going Clear”.

Praten over de film en antwoord krijgen op jouw vragen? Neem contact op!

Jij bent altijd van harte welkom aan de Wibautstraat 112 in Amsterdam. Het advies is wel om binnen de openingstijden langs te komen. Deze zijn maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 22:00 en zaterdag en zondag van 09:00 tot 18:00. Alle feestdagen zijn wij ook gewoon open!

Waarom is Going Clear uitgebracht?

De film Going Clear is uitgebracht voor de sensatie. Een manier om geld te verdienen en om nieuwe zieltjes te winnen. Niet voor de Scientology kerk, maar voor Netflix!

Meer weten over de achtergrond achter Going Clear? Neem contact op!

Natuurlijk zijn er altijd meerdere waarheden. Uiteindelijk zie jij de echte werkelijkheid pas wanneer jij jouw waarheid ziet. Ik nodig jou dan ook graag, gratis en vrijblijvend uit om een kijkje te nemen. Er zijn 500 gratis films te bekijken om ongeveer alles te weten te komen over de Scientology kerk en de andere kant van Going Clear.

Afspraak maken om langs te komen? Neem contact op!

Toen ik binnenstapte de eerste keer vond ik het best spannend. De ontspannen ontvangst en de vriendelijke mensen maakte voor mij alles goed. De inhoud van de video’s die ik heb mogen bekijken is werkelijk fantastisch. Mijn advies, pak de vrijkaart en bekijk de Dianetics film!

Dianetics film brengt kijker terug naar de werkelijkheid!

Dianetics Film

De Dianetics film (waar nu vrijkaarten voor worden weggegeven via deze site) heeft soms zeer bijzondere resultaten. Daarover deze blog.

Direct jouw vrijkaarten in ontvangst nemen? Klik hier!

Vandaag sprak ik een collega uit het informatiecentrum die mij vertelde hoe een kijken naar de Dianetics film slaperig en inactief was. Enkele uren later (de film duurt ongeveer 2 uur) was hij opgewekt en aanwezig. Waar een ticket voor de Dianetics film normaal 10 euro kost per persoon krijg jij deze nu geheel kosteloos via deze website.

Meer weten over de filmlocatie? Bezoek de website!

Natuurlijk wil ik ook graag jouw verhalen horen. Heb jij de Dianetics film recent bekeken? Wil jij daar iets over schrijven? Dat kan door jouw reactie achter te laten aan het einde van deze blog. Laat vooral weten wat jouw belangrijkste winsten zijn na jouw bezoek aan de Scientology kerk.

Waar gaat de Dianetics film over?

De basis van alles wat Scientology nu is is waar de Dianetics film over gaat. Jij leert over het menselijk verstand en hoe dat precies werkt. Jij leert hoe jouw hersenen ook dingen onthouden wanneer jij bewusteloos bent. Heb jij intense pijn, ook dan slaan jouw hersenen alles op wat er in de omgeving gebeurt.

Jouw vrijkaarten in ontvangst nemen? Klik hier!

Heb jij tijdens deze feestdagen tijd vrij? Kom dan gerust langs! Ook op de beide kerstdagen zijn wij gewoon open. Het adres, Wibautstraat 112, Amsterdam. Jouw vrijkaart is ook heel 2019 geldig, zolang de voorraad strekt. De film wordt meerdere keren per dag vertoond in onze eigen kleine bioscoopzaal.

Direct vrijkaarten ontvangen? Klik hier!

Wij kunnen jou de vrijkaarten ook opsturen. Wil jij de vrijkaarten per post ontvangen? Neem dan gerust contact op en bel 020 320 22 30. Een email sturen kan natuurlijk ook. Kijk voor het emailadres op de contactpagina.

Bekende Nederlandse Scientologen

Bekende Nederlandse Scientologen

Toen ik het zoekwoord “Scientology” invoerde bij Google kreeg ik als suggestie “Bekende Nederlandse Scientologen” zonder duidelijk resultaat.

Deze blog geeft jou de namen van enkele bekende Nederlandse Scientologen. Wil jij meer weten? Neem contact op.

Op het moment van schrijven van deze blog heb ik nog geen bekende Nederlandse Scientologen kunnen vinden. Is dat vreemd? Niet echt. In Amerika, waar Scientology haar oorsprong vindt, zijn er heuse “Celebrity Centers”, waar bekende mensen als koning worden behandeld. In Nederland kennen wij deze niet. Nu heb ik (als minder bekende Nederlander) wel redelijk wat contacten. Ik heb veel uit Scientology kunnen halen en weet dat de bekende Nederlandse Scientologen dat ook kunnen doen.

Zelf een keer een rondleiding volgen bij de Scientology kerk in Amsterdam? Neem contact op!

Dagelijks komen er nieuwe mensen bij ons binnen. Ben jij een bekende Nederlander en wil jij ontvangen worden op een minder zichtbare plek in het gebouw? Parkeer jouw auto in onze (gratis) parkeergarage en ga direct naar de eerste etage. Ga de lift uit, rechts en meteen links. Daar hebben wij een receptie waar jij ontvangen kunt worden zonder zicht naar buiten.

Waarom zijn er nog geen bekende Nederlandse scientologen?

Een deel van de reden heb ik al gegeven. Nu kan het natuurlijk komen omdat een BN-er liever niet in ons vrij toegankelijke informatiecentrum wilt komen. Alle video’s kunnen wij ook laten zien op de eerste etage. Daar zit tevens een team aan specialisten die jou exact kunnen vertellen wat Scientology voor jou kan doen.

Aanmelden voor een gesprek op de eerste etage? Neem contact op!

Op de eerste etage kunnen wij jou ook meer vertellen over de gevorderde services die worden geboden. Bijvoorbeeld het reinigingsprogramma. Dit is een programma van gemiddeld 3 weken. In het programma helpen wij jou vrij te komen van de rommel die in jouw lichaam terecht is gekomen.

Meer informatie hierover? Neem contact op!

Beter studeren leer jij niet op school…

beter studeren

Beter studeren is te leren. Toen ik dat voor het eerst hoorde dacht ik, je bent gek! Toch schreef ik al eerder een blog over meer succes in de studie.

Meer weten over de cursus beter studeren? Neem contact op!

De basis van beter studeren heeft alles te maken met wat jij ervaart tijdens jouw studie. Zo haal jij bijvoorbeeld veel meer uit jouw studie wanneer jij daadwerkelijk ervaart wat jij leert. Studeren over een onderwerp waar jij totaal geen ervaring mee hebt is voor veel mensen erg lastig. Wanneer jij echter studeert over iets waar jij wel de kennis over hebt, dan zal het absoluut beter gaan.

Direct inschrijven voor de cursus? Neem contact op!

De rest van deze blog gaat over de 3 redenen waarom studeren voor sommige mensen als moeilijk wordt ervaren. Gebrek aan massa, een te stijlen gradient en meest belangrijk, het misbegrepen woord.

Beter studeren, de 3 factoren

Ik begin even met een misbegrepen woord. De meest gemiste reden dat studeren niet goed gaat. Een misbegrepen woord zorgt er onbewust voor dat complete teksten wegvallen, dat de lezer materiaal saai gaat vinden. Dit zorgt ervoor dat een studie alleen maar leuker kan worden. Tijdens de cursus leer jij exact hoe jij een woordenboek gebruikt om alle misbegrepen woorden te voorkomen. 

Weten wat jij kunt doen? Neem contact op!

Dan zijn er nog 2 andere punten. Gebrek aan massa. Dat wil zeggen, te veel in de theorie blijven hangen. Leer jij over een auto, dan is het fijn om een auto in de buurt te hebben. Leren over een computer doe je met een computer in de buurt.

Beter studeren ervaren? Neem contact op!

Laatst, maar zeker niet onbelangrijk, de te stijlen gradient. Gaat het onderwerp te snel door na iets wat jij niet hebt begrepen? Tijdens de cursus leer jij ook hoe jij dat probleem op kunt lossen. Het begint allemaal met het leren van het materiaal an hoe jij het precies toe kunt passen. 

Financiële problemen overkomen

Financiële problemen overkomen

Voor mensen die een stap willen zetten in hun leven, financiële problemen overkomen en gewoon slimmer omgaan met geld, lees deze blog!

De eerste stap zetten? Neem contact op!

In de cursus financiële problemen overkomen worden een aantal stappen aan het licht gebracht om slimmer met geld om te gaan. Jij leert met statistieken te werken en hoe jij door dagelijks jouw geldstromen bij te houden meer resultaat bereikt. Hoewel ik geen beloftes kan doen ben jij welkom om mijn statistieken te bekijken. Wil jij die inzien? Neem even contact met mij op.

Zelf leren hoe financiële problemen overkomen werkt? Neem contact op!

Wil jij meer weten over de Scientology kerk van Amsterdam voordat jij onze locatie bezoekt? Bekijk de website en neem contact met mij op. Mijn naam is Alexander, vraag naar mij en ik help jou verder. 

Wat haal jij uit de cursus financiële problemen overkomen

In deze cursus leer jij om van een noodtoestand absolute welvaart kunt maken. Dat zegt overigens niet dat de noodtoestand niet terug kan keren. Als ik nu kijk keert mijn statistiek ook met enige regelmaat terug naar de situatie van “nood”, echter is een noodtoestand nu nog altijd heel veel beter dan wat het eerder was. 

Mijn persoonlijke statistieken te kijken van een van mijn websites? Neem contact op.

Financiële problemen overkomen lijkt soms ingewikkeld. Toch helpt iedere stap jou verder. Dankzij de stappen die jij gaat leren uit deze cursus gaan er ook voor jou mogelijk nieuwe deuren open. Ik kan niets beloven, enkel aangeven dat wanneer jij dit niet probeert ik jou ook niet verder kan helpen.

Direct zien wat er voor jou mogelijk is? Maak de persoonlijkheidstest.

Natuurlijk zijn er ook altijd mensen die alle vragen beantwoord willen hebben voordat ze aan een dergelijke cursus beginnen. Speciaal voor die mensen is er een vrijkaart voor een van de meest bijzondere films die ik ooit heb gezien. 

Ups en Downs overwinnen in Amsterdam!

ups en downs

Het overkomen van ups en downs klinkt misschien mooi, in deze blog vertel ik wat de resultaten uit deze cursus zijn geweest voor mij persoonlijk.

Direct deze cursus ups en downs online gratis volgen? Klik hier!

Tijdens de cursus voor ups en downs leer jij welke mensen goed zijn in jouw leven en wie dat beslist niet is. Aan de hand van voorbeelden en analyses leer jij tijdens deze cursus exact hoe jij de juiste mensen in jouw leefomgeving weet te herkennen. Aan de hand van deze cursus wist ik waarom eerdere relaties mislukte en waarom bepaalde mensen niet goed zijn voor mij.

Deze cursus in Amsterdam volgen? Neem contact op!

Waarom jij deze cursus zou willen volgen moet uiteindelijk vanuit jou komen. De gratis persoonlijkheidstest kunnen mijn collega’s jou daar nog een advies bij geven ook. Zo weet jij zeker dat dit de juiste cursus is voor jou.

Waarom deze cursus ups en downs

Het meest bijzondere aan deze cursus voor mij was het vinden van de negatieve invloeden uit mijn leven. Ik heb een aantal van deze personen al kunnen bannen uit mijn leven, waardoor mijn leven er direct al beter uit zag. 

Gratis persoonlijkheidstest maken? Klik hier!

Niet alleen de persoonlijkheidstest heeft mij geholpen. Ik heb inmiddels een tweede persoonlijkheidstest gemaakt, waaruit blijkt dat de resultaten na het volgen van deze (en andere) cursus(sen) een groot verschil hebben gemaakt. 

Meer weten over de ups en downs cursus? Klik hier!

Volg jij deze cursus gratis online? Dan krijg jij de begeleiding ook van een van de online cursus supervisor. Deze online cursus supervisor kijkt jouw cursusopdrachten na en zorgt ervoor dat jij de ups en downs zo succesvol mogelijk afrond. Wanneer jij gebruik wilt maken van de mogelijkheid om de cursus in een van de professionele cursuszalen in Amsterdam te volgen onder directe begeleiding, neem even contact met ons op.

Persoonlijke efficiëntie cursus nu in Amsterdam!

persoonlijke efficiëntie cursus

Tijdens de persoonlijke efficiëntie cursus krijg jij een serie video’s te zien, gevolgd door een heldere uitleg voor maximaal resultaat.

Direct inschrijving voor de persoonlijke efficiëntie cursus? Klik hier!

In combinatie met de communicatiecursus heeft deze cursus mijn leven compleet omgegooid. Tijdens de cursus leer jij onder andere over de ARC driehoek. Dit geeft mij een compleet nieuwe kijk op het leven. Niet alleen was de cursus voor mij leuk om te volgen, het heeft er ook voor gezorgd dat mijn relaties met andere mensen in mijn leven meters vooruit zijn gegaan. 

Heb jij dezelfde behoeftes? Neem contact op!

De persoonlijke efficiëntie cursus wordt zeer regelmatig gegeven in kleine groepen. Meestal 4 tot 6 cursisten. Vaak tref jij daar ook ervaren scientologen. Mensen die dus al veel meer stappen hebben genomen en al flink vooruit zijn gegaan dankzij de mogelijkheden die worden geboden.

Hoe heeft de persoonlijke efficiëntie cursus mijn leven veranderd?

Direct dezelfde avond na het volgen van de persoonlijke efficiëntie cursus zat ik bij een vriendin van mij hier in Amsterdam. We hadden wat onenigheid. Door slechts een van de technieken uit deze cursus toe te passen veranderde onze band in zeer positieve zin.

Zelf deelnemer worden? Klik hier!

Een van de meest gestelde vragen is wat er exact gebeurt tijdens de cursus. Uiteindelijk is het aan mini seminar, waarbij een actieve deelname niet alleen gewenst is, het is zelfs noodzakelijk. Iedere cursist verlaag de
persoonlijke efficiëntie cursus met nieuwe kennis, een certificaat en een boek. Het boek is een perfect naslagwerk van deze cursus. 

Meer leren over de persoonlijke efficiëntie cursus? Klik hier!

Graag nodig ik jou dan hierbij uit om deel te nemen. Natuurlijk mag jij altijd contact opnemen voor verdere vragen. Dat kan zowel telefonisch, via email of door een bezoek te brengen aan onze kerk in Amsterdam.

Communicatiecursus nu te volgen bij Scientology Amsterdam

communicatiecursus

De communicatiecursus heeft mij geholpen in veel meer aspecten van het leven dan ik dacht. Daarover schrijf ik in deze blog.

Zelf deelnemen aan de communicatiecursus? Klik hier!

Na het volgen van deze communicatiecursus kwam ik meer tot rust. Ik leerde daadwerkelijk antwoord te krijgen wanneer ik dat zocht. Verder lukt het mij nu om op een politieke manier antwoord te geven op vragen. In de praktijk geen antwoord geven. Dit zijn natuurlijk allemaal dingen die ik heb geleerd uit deze cursus, wat jij eruit gaat halen blijft natuurlijk de vraag. 

Weten wat jij uit de communicatiecursus kunt halen? Neem contact op.

Kan ik jou verder helpen om de perfecte cursus te vinden? Maak gerust eerst de persoonlijkheidstest. Deze kan jij direct online volgen. Voor een uitgebreide analyse kan jij de test ook in Amsterdam komen maken. De keuze is natuurlijk aan jou.

Wat haal jij uit de communicatiecursus?

Volgens de website van Scientology zelf leer jij: “De exacte formule om je communicatievaardigheden te verbeteren”. De studie is opgebouwd uit een serie studieopdrachten en praktijkopdrachten. De complete cursus is in ongeveer 12 tot 14 uur te voltooien. Uiteindelijk mag jij het in eigen tempo doen. De onlinecursus is zelfs geheel gratis te volgen.

Direct gratis deze cursus volgen? Klik hier!

Voor mensen die liever onder begeleiding de cursus volgen kan dat ook in Amsterdam. Weten wat Scientology precies is? Klik hier! Jij krijgt een duidelijke video te zien waarin duidelijk wordt uitgelegd wat Scientology precies inhoud en waarom deze communicatiecursus zo waardevol is.

Liever de cursus in Amsterdam volgen onder begeleiding? Neem contact op!

Heb jij nog andere vragen? Omdat onze medewerkers deze communicatiecursus veelal ook hebben gevolgd kunnen wij jou allemaal verder helpen. Er zijn zelfs medewerkers die jou graag begeleiden om deze cursus zo succesvol mogelijk af te ronden.