Per direct werk: Nu bij Scientology!

Per direct werk

Wat voor baan jij ook zoekt, bij ons heb jij per direct werk! Stap vandaag binnen en meld je direct! Kom eerst even kijken hoe wij werken, en start snel!

Zoek jij per direct werk? Neem contact op!

Omdat wij weten dat veel mensen al een baan hebben en mogelijk wat meer tijd hebben kunnen wij op iedere dat van de week het unieke seminar “Problemen van de werkende mens” aanbieden. Hoef jij niet perse per direct werk, kom naar het seminar. Het kost jou slechts 45 euro en geeft jou ook nog een boek mee naar huis. Aanmelden voor deelname kan door jouw gegevens hier in te vullen:

Informatie om per direct werk te krijgen

Wat voor vacatures hebben wij dan? Letterlijk (bijna) alles. Van een medewerker voor in ons cafe tot een kapelaan en van schoonmaker tot directieleden. Verder staan wij ook open voor andere functies, administratief, websitebouwers, laat het gewoon weten en wij kijken wat wij kunnen creëren wat bij jou past.

Blijf op de hoogte van onze vacatures! Stuur een email!

Heb jij al een baan en vind jij het leuk om eens te kijken naar hoe wij dingen anders doen? Voel je altijd vrij. Buiten ons gebouw staat een bord met de tekst: “Iedereen is welkom” en dat menen wij ook. Kom gewoon langs voor een gratis rondleiding en kijk hoe wij dingen anders doen dan bij jouw werkgever.

Per direct werk nodig? Wij betalen per week uit!

Als jij het leuk vind om te delen wat jij voor werk wilt doen, laat het weten. Voor mij is het van essentieel belang om over de juiste vacatures en teksten te schrijven. Laat daarom jouw reactie achter en laat weten hoe jouw ideale baan eruit ziet. Zoek jij voldoening? Zoek jij geld? Of wil jij gewoon per direct werk, wat het ook is?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.