Persoonlijke efficiëntie cursus nu in Amsterdam!

persoonlijke efficiëntie cursus

Tijdens de persoonlijke efficiëntie cursus krijg jij een serie video’s te zien, gevolgd door een heldere uitleg voor maximaal resultaat.

Direct inschrijving voor de persoonlijke efficiëntie cursus? Klik hier!

In combinatie met de communicatiecursus heeft deze cursus mijn leven compleet omgegooid. Tijdens de cursus leer jij onder andere over de ARC driehoek. Dit geeft mij een compleet nieuwe kijk op het leven. Niet alleen was de cursus voor mij leuk om te volgen, het heeft er ook voor gezorgd dat mijn relaties met andere mensen in mijn leven meters vooruit zijn gegaan. 

Heb jij dezelfde behoeftes? Neem contact op!

De persoonlijke efficiëntie cursus wordt zeer regelmatig gegeven in kleine groepen. Meestal 4 tot 6 cursisten. Vaak tref jij daar ook ervaren scientologen. Mensen die dus al veel meer stappen hebben genomen en al flink vooruit zijn gegaan dankzij de mogelijkheden die worden geboden.

Hoe heeft de persoonlijke efficiëntie cursus mijn leven veranderd?

Direct dezelfde avond na het volgen van de persoonlijke efficiëntie cursus zat ik bij een vriendin van mij hier in Amsterdam. We hadden wat onenigheid. Door slechts een van de technieken uit deze cursus toe te passen veranderde onze band in zeer positieve zin.

Zelf deelnemer worden? Klik hier!

Een van de meest gestelde vragen is wat er exact gebeurt tijdens de cursus. Uiteindelijk is het aan mini seminar, waarbij een actieve deelname niet alleen gewenst is, het is zelfs noodzakelijk. Iedere cursist verlaag de
persoonlijke efficiëntie cursus met nieuwe kennis, een certificaat en een boek. Het boek is een perfect naslagwerk van deze cursus. 

Meer leren over de persoonlijke efficiëntie cursus? Klik hier!

Graag nodig ik jou dan hierbij uit om deel te nemen. Natuurlijk mag jij altijd contact opnemen voor verdere vragen. Dat kan zowel telefonisch, via email of door een bezoek te brengen aan onze kerk in Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.