Scientology boeken: Gratis lezing!

Scientology boeken

Mensen die al langer bij ons rondlopen zijn volledig op de hoogte van alle Scientology boeken. Dat zijn er nogal veel, maar welke kan jij het beste lezen?

Informatie ontvangen over de Scientology boeken? Neem contact op!

Wil jij naar de gratis lezing komen over de Scientology boeken? Vul dan het onderstaande formulier in:

Het invullen van het formulier verplicht jou tot niets. Wij gebruiken het telefoonnummer om eenmalig contact met je op te nemen om de afspraak te bevestigen.

Wij noemen de boeken de ‘Golden Age of Knowledge’, alle boeken zijn namelijk geheel vernieuwd. Er was een tijd dat de maximale dikte van een boek 500 pagina’s was. Die tijd is gelukkig voorbij. En voordat jij denkt dat wij alleen maar super dikke boeken hebben, dat is niet het geval. Er zijn genoeg boeken die makkelijker weg te lezen zijn.

Meer weten over de Scientology boeken? Neem contact op!

In het tweede deel van deze blog ga ik jou wat verdere uitleg geven over de druktechniek van onze informatie.

Alles over de druktechniek van de Scientology boeken

Wij werken met 2 bedrijven voor de boek publicatie. De ene in Europa, de ander in Amerika. Bridge Publications werkt vanuit Amerika, New Era vanuit Europa.

Wil jij alles weten over de druktechniek? Bekijk de video!

Het grootste verschil tussen de druktechniek die wij voor de Scientology boeken gebruiken en die van veel andere boeken is het afval. Gemiddeld gaat zo’n 50% van alle boeken, kranten, enzovoort de vuilnisbak in. Wij hebben dat percentage terug weten te brengen naar 10%.

Meer informatie? Neem contact op!

Als jij vragen hebt of iets wilt weten, laat het gewoon weten door jouw reactie achter te laten onder deze blog. Mijn grootste doel is jou op weg te helpen. Vandaar ook de uitnodiging om bij ons langs te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.