Scientology in de Telegraaf met positief nieuws!

Scientology in de Telegraaf

Vandaag stond Scientology in de Telegraaf voor de tweede keer deze week. Eerder ging het over de dochter van Tom Cruise, vandaag over de man zelf.

Zelf lezen over Scientology in de Telegraaf? Neem contact op!

Volgens het artikel krijgen Tom Cruise en ‘Bella’ een steeds meer invloedrijke positie binnen onze organisatie. Dat is op zich niet onwaar, maar ook niet helemaal op de werkelijkheid berust. Waar het op neerkomt is dat beide blijven studeren en auditeren (meer daarover in het tweede deel van deze blog) en daardoor ook zelf verder komen. Door zelf verder te klopt het bericht over Scientology in de Telegraaf en krijgen ook deze mensen een steeds hogere positie.

Het complete artikel van vandaag lezen? Klik hier!

Voor alle vragen over het artikel en de inhoud daarvan? Kom gerust een keer langs voor onze gratis rondleiding en kom in gesprek met een Nederlandse Scientoloog. Wij zijn hier om de mensheid beter te maken.

Scientology in de Telegraaf en auditing

Een auditor is letterlijk iemand die luistert. Auditing is daarmee een soort therapie waarbij de geauditeerde zelf tot inzichten komt. Het enige wat de auditor doet is het proces sturen. In het artikel over Scientology in de Telegraaf stond dat Tom en Isabella een hoge rang hebben binnen de kerk. Dat komt omdat beide getraind auditor zijn, wat iemand automatisch een hoge rang geeft. Het heeft niets te maken met de bekendheid van beide personen.

Zelf iets te weten komen over wat wij doen? Kom voor een gratis rondleiding!

Belangrijk om te weten is dat een artikel in een krant of online media in de basis wordt geschreven om lezers te creëren. Hoe meer lezers, hoe meer inkomsten uit advertenties. Een artikel over Scientology in de Telegraaf trekt natuurlijk ook lezers. Zeker wanneer Tom Cruise als een ‘god’ wordt benoemt.

Direct een gratis rondleiding volgen? Meld je aan!

Voor alle vragen die jij verder wilt stellen, laat een reactie achter onder de blog. Iedere reactie is welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.