Scientology kerk, wat gebeurt daar precies?

Scientology Kerk

De Scientology kerk is er om de mensheid te verbeteren. Dat is nogal wat, daarom schrijf ik deze blog om uitleg te geven over wat wij hier zoal doen.

Meer informatie over de Scientology kerk? Neem contact op!

Voor iedereen die hier nog nooit is geweest geef ik een klein kijkje in onze keuken. Ons gebouw bestaat uit 6 verdiepingen. In de kelder hebben wij een (gratis) parkeergarage. Best uniek voor Amsterdam. Dan op de begane grond een informatiecentrum. Toegankelijk via een klein trapje of voor rolstoelgebruikers natuurlijk ook zonder trap. Op de begane grond hebben we een klein cafe en een ruim informatiecentrum. Daar is veel meer informatie over de Scientology kerk te vinden.

Online meer informatie vinden? Klik hier!

Mocht jij nu al vragen hebben waar jij antwoord op wilt hebben? Laat dan een reactie achter onder deze blog. Het is mijn doel om jou van alle informatie te voorzien.

Wat gebeurt er verder bij Scientology kerk

Laten we dan snel naar de eerste verdieping gaan. Daar gebeurt de basis van alles wat met de promotie te maken heeft. Waaronder natuurlijk deze blog. Als blog specialist schrijf ik de meeste blogs. Aan de andere kant van de gang hebben wij een aantal cursuszalen. In die cursuszalen bieden wij dagelijks trainingen en cursussen aan.

Langskomen bij de Scientology kerk? Neem contact op!

De meeste mensen die bij ons binnen komen willen iets verbeteren in het leven. Daarvoor hebben wij op de derde etage onze ‘auditing’ afdeling. Dat is een soort psychologische gesprekstechniek waar ik nog tientallen blogs over kan schrijven. De administratie zit op de vierde etage en tot slot een mooi dakterras, fitness en saunaruimte op de vijfde. We moeten tenslotte ook goed voor onszelf zorgen.

Zelf een keer in onze sauna plaatsnemen? Neem contact op!

Voor alle andere vragen en opmerkingen nodig ik jou van harte uit om een bezoekje te brengen aan de Scientology kerk. Het kost jou helemaal niets anders dan een beetje tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.