Scientology Nederland, wat gebeurt daar nu echt?

Scientology Nederland

Lees jij weleens iets op internet om op de hoogte te blijven van wat er speelt in de wereld. Heb jij verhalen gehoord over Scientology Nederland?

De nieuwsmedia praat anders over Scientology Nederland! Bekijk hier waarom.

Met duizenden mensen die onze locatie aan de Wibautstraat hebben bezocht en successen hebben bereikt vertel ik hier wat er hier gedaan wordt. Ik deel daarbij ook een stukje van mijn verhaal en waarom ik hier ben blijven hangen. Natuurlijk sta ik altijd open voor een gesprek over de kansen en mogelijkheden die ik een jou kan geven. Zowel binnen Scientology als daar buiten.

Meer weten over Scientology Nederland? Bekijk de website.

Voor alle vragen en opmerkingen die jij dan nog hebt, laat gerust jouw reactie onder deze blog. Wij doen hier niet aan geheimzinnigheid of geheimen. Wel kan jij hier antwoorden krijgen op jouw vragen en natuurlijk ook antwoord op wat wij hier zoal doen.

Mijn persoonlijke ervaring bij Scientology Nederland

Stel je voor, jij hebt van alles gezien in de media, veel gehoord en dan stap jij binnen. Je wordt hartelijk ontvangen, krijgt wat mooie films te zien en voelt je een stuk beter. Dat is mij overkomen. Daarbij werd mij ook een cursus aangeboden. Geen duizenden euro’s, maar een cursus van 45 euro. Zonder vreemde gedachtes, gewoon een bevestiging van wat ik al wist, maar dan even verduidelijkt.

Meer informatie over Scientology Nederland? Neem contact op!

Toen werd het spannend, cursus na cursus, verbetering na verbetering. Nog altijd ging ieder aspect van mijn leven erop vooruit. Behalve… mijn relatie. Dus daar ben ik aan gaan werken en daar werk ik nu iedere dag aan. De relatie gaat weer een heel stuk beter, sterker nog, wij gaan in 2020 trouwen!

Alles weten over Scientology Nederland? Neem contact op!

Voor alles wat jij dan verder nog wilt horen of weten, laat jouw reactie achter onder deze blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.