Spiritueel centrum Amsterdam, aan de Wibautstraat!

Spiritueel centrum Amsterdam

Nee, wij zijn geen yogacentrum en praten niet eens over meditatie. Wij zijn Scientology, Spiritueel centrum Amsterdam. In deze blog meer informatie.

Langs komen bij het spiritueel centrum Amsterdam? Klik hier!

Ik zal het even uitleggen. Wij doen heel veel dingen anders. Zo praten wij over ‘auditing’ in plaats van therapie of hulp. Wij praten over de brug in plaats van verlichting. Het spiritueel centrum Amsterdam helpt jou de stappen op die brug te maken. Dat is ook meteen ons doel. Jou zo snel mogelijk naar het einde van de brug te brengen. Het punt wat wij ‘totale vrijheid’ noemen.

Jouw exemplaar van de brug ontvangen? Neem contact op!

In het volgende deel van deze blog ga ik wat meer vertellen over de stappen die jij hier kunt ondernemen. Ook als jij nog helemaal geen ervaring hebt, maak gewoon onze gratis persoonlijkheidstest en kijk waar het jou brengt. Geen verplichtingen en helemaal zonder kosten!

Wat doen wij in het spiritueel centrum Amsterdam?

Nu staan wij open voor alle vormen van religie en is ook iedere vorm van spiritualiteit bij ons welkom. Wil jij met ons komen praten over jouw geloof? Wat de 7 chakra’s voor jou betekenen? Iedereen is welkom! Kom daarom langs aan de Wibautstraat 112, Amsterdam.

Meer weten over wat wij doen? Neem contact op!

Op ons online televisiekanaal Scientology TV bekijk jij heel veel video’s over de manier waarop wij omgaan met gedachtes en manieren van groeien. Vanuit het spiritueel centrum Amsterdam helpen wij jou daar natuurlijk ook bij. Stap bij ons binnen en vraag naar de video over het spirituele bewustzijn in ons informatiecentrum. Mijn collega’s helpen jou graag verder.

Informatie nodig voordat jij langs komt? Laat het weten!

Voor alle vragen die jij wilt stellen voordat jij bij ons binnenstapt, laat een reactie achter onder deze blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.