Succesverhalen over het reinigingsprogramma

SuccesverhalenOnderstaand zijn de reacties en succesverhalen van deelnemers van het reinigingsprogramma. Dit zijn de werkelijke reacties van deelnemers.

Meer informatie over het reinigingsprogramma, klik hier!

Deze succesverhalen zijn daadwerkelijk geschreven door mensen die het programma hebben doorlopen. Het doel van de succesverhalen is op een objectieve en eerlijke manier te delen welke winsten er mogelijk zijn. Dit is geen garantie, maar wel leuk om te zien en horen.

Aanmelden voor het reinigingsprogramma? Klik hier!

Wil jij persoonlijk iemand spreken die het programma heeft doorlopen en om succesverhalen te bespreken? Kom gerust eens langs. Wij zijn gevestigd aan de Wibautstraat 112 in Amsterdam, tegenover de metrohalte.

Een overzicht van Succesverhalen in het Nederlands

Ik ben heel blij dat ik helemaal geen gifstoffen, medicijnen, of andere chemische stoffen meer in mijn lichaam heb. Ik mag helemaal opnieuw beginnen met mijn lichaam.
Nu kan ik mij volledig focussen op groei! En steeds beter leven.
N.S.

Meer informatie over het reinigingsprogramma, klik hier!

Ik voel mij als herboren, mijn lichaam loopt weer als een zonnetje, geheel in balans, vol energie. Ik ben blij de Purification Rundown te hebben voltooid. Dit geeft me de kracht en moed om gezond verder te leven en verder de Brug op te gaan.
Met dank aan LRH.
S.M.

Meer informatie over deze succesverhalen? Klik hier!

Heerlijk om deze stap gedaan te hebben en verder te kunnen op de volgende stap. Het is heel bijzonder ergens te zijn waar totale vrijheid bereikt kan worden.
Een belangrijke win is geweest dat doeleinden bereikt kunnen worden, ook al worden grote barrières opgeworpen. Door eigen intentie komt het toch allemaal helemaal goed. Ik ben schoon. Dit dankzij veel actieve en vriendelijke stafleden en een prachtige omgeving. En natuurlijk in de eerste plaats dankzij LRH.
B.S.

Meer informatie over het reinigingsprogramma, klik hier!

Ik begon het Reinigingsprogramma met de hoop dat het reinigen van mijn lichaam van afvalstoffen mij zou helpen om van mijn eczeem af te komen. Mijn eczeem is niet helemaal weg, maar door het programma is de conditie van mijn huid zeker een stuk verbeterd. Zo voelt mijn huid minder droog aan, hoef ik mijn huid niet meer dagelijks meerdere keren in te smeren en is de eczeem in mijn knieholtes weg. Daarnaast voel ik mij een stuk helderder en meer aanwezig. Ook ‘s ochtends opstaan kost mij een stuk minder moeite dan hiervoor.
D.V.

Meer succesverhalen lezen? Lees verder.

Na voltooiing van het Reinigingsprogramma voel ik mij geestelijk en lichamelijk beter. Ik ben actiever en heb meer energie. Ook heb ik het gevoel meer focus en concentratievermogen opgedaan te hebben. Naast deze lichamelijk vooruitgang heb ik ook meerdere geestelijke realisaties gehad. Ik voel mij een meer verantwoordelijk mens, met meer vermogen om beter te leven.
S.D.

Meer informatie over het reinigingsprogramma, klik hier!

Ik heb de Purif gedaan. Lichamelijk gebeurde er niet zo veel. Alleen mijn lichaam werd rood van de zonnestralen. Ik heb veel meer wins gehaald dan ik verwacht had. Ik ben nu meer relaxed. Ik kan dingen scherper zien. Ik kan dingen makkelijker onthouden. Het geeft een heel goed, rustig gevoel. Ik kan makkelijker werken. Ik heb veel meer energie. De restimulatie van giftige stiffen is weg.
HvL

Meer informatie over deze succesverhalen? Klik hier!

Door het doen van het reinigingsprogramma ben ik verlost van alle giftige stiffen in mijn lichaam. Verder voel ik mij nog lekkerder in mijn vel zitten, schoon en dat ik nog meer acties kan doen in een kortere tijd. Ik ben blij dat ik dit heb gedaan.
T.A.

Nog meer succesverhalen zien? Lees verder!

Toen ik startte met dit programma was ik erg benieuwd wat ik tegen zou komen. Meteen tijdens de eerste dagen had ik al heel veel reactie en kwamen dingen naar boven die ik niet verwachtte. Nu, aan het einde, kijk ik terug op een paar intensieve en interessante weken. Ik voel me helderder en energieker en gewoon in zijn geheel lekkerder in mijn vel. Het leuke is dat ik naast het reinigingsprogramma ook heel veel andere dingen heb geleerd over mezelf, ethiek, communicatie, het leven, door alle gesprekken in de sauna en geweldige mensne die ik heb ontmoet. En alles neem ik nu mee ter verbetering van mijn leven ( dat toch al zo leuk is! )
H.G.

Meer informatie over deze succesverhalen? Klik hier!

Nu ik klaar ben met de Purif voel ik me fit, blij en enhousiast en ben zeer tevreden over hoe het liep tijdens en na de Purif.
N.H.

Meer informatie over het reinigingsprogramma, klik hier!

Was weer top!! Voel mij zeer ok, op naar de volgende stap!! P.s. Nelson gave us a 5 star treatment!
A.H.

Meer informatie over deze succesverhalen? Klik hier!

Ik voel mij sinds het afronden van het programma helder en meer wakker, ik merk meer kleine details op die ik voorheen niet altijd waarnam. Ook is de zekerheid dat er zich geen giftige stiffen in mijn lichaam bevinden een fijn idee.
S.K.

Nog meer succesverhalen zien? Lees verder!

Ik voel me zo goed! Ik had geen idee dat er zo veel uit te halen was. Ik heb geen drugs of alcohol verleden, dus dacht ik dat de resultaten wel mee zouden vallen. Daarintegen voel ik mij super helder, gezonder en ik ben over het algemeen gewoon veel vrolijker. Ik heb meer engergie en mijn reactiesnelheid is nog sneller na het programma. Ik ben heel erg blij en ik moel mij fantastisch!

F.R.

Meer informatie over het reinigingsprogramma, klik hier!

Geweldig! Ik was al een tijdje bezig toen ik vond dat dit programma mij te lang duurde. Ik wilde er nu zo snel mogelijk doorheen. Tot ik het op een gegeven moment moeilijk kreeg in de sauna. Ik werd moe, ik had geen zin meer en had slaap te kort. Hier moest ik mij doorheen slaan. Daarna meerkte ik dat ik fysiek krachtiger werd. Het hardlopen ging mij daarna makkelijker af, als het zou moeten had ik makkelijk 45 minuten kunnen rennen. Vanaf dat moment besefte ik dat ik op de goede weg zat. Ik voel mij een stuk beter en gelukkiger na deze Rundown. Bedankt voor de fantastische service.
P.N.G

Meer informatie over het reinigingsprogramma, klik hier!

Ik ben gifstoffen kwijtgeraakt. Mijn lichaam is nu schoon. Ik heb een goede tijd gehad op de Purif, nieuwe mensen ontmoet waarmee ik goede gesprekken heb gevoerd en ik heb het als gezellig ervaren.
M.R.

Nog meer succesverhalen zien? Lees verder!

Ik had de Purification al eens eerder gedaan. Ook toen was ik net al nu complete verbaasd over de winsten die het me heeft mogen opleveren. Omdat ik hem al eens eerder had gedaan en ik de tussentijd het nodige bestudeerd heb waren er momenten op het programma die al seen soort van objectieve auditing bij mij. Dat is zo geweldig om zelf het mechanism te ervaren dat geeft ze een ongelofelijk groot conceptueel begrip dat ik erg uitkijk naar mijn volgende stap op de SRD.
A.O.

Meer informatie over het reinigingsprogramma, klik hier!

Toen ik met dit programma begon dacht ik dat het zou gaan om alleen de giftige stiffen en drugs residuen te verwijderen uit het lichaam. Omdat ik daar niet of weinig mee in aanraking ben geweest was ik benieuwd wat dit programma voor mij zou betekenen. Wat ik heb meegemaakt was boven al mijn verwachtingen. Het ging veel verder dan dat. Ik werd fitter en enegieker. Kreeg veel meer inzichten over hoe de technologie daadwerkelijk werkt en dat uite zich ook in dat ik meer begrip kreeg voor mijn man en kinderen. Ik had niet gedacht dat ik nog meer geduld kon opbrengen voor mijn studenten die soms onwijs lastig kunnen zijn. Ik kan nu veel mer oppakken zonder een moe gevoel te ervaren.
I.O.

Meer informatie over het reinigingsprogramma, klik hier!

Door het Reiningsprogramma ben ik veel meer in communicatie gekomen met mijn omgeving en de mensen om me heen. Ook maak ik me minder zorgen en kan ik me beter focussen op het heden. Het is een goed gevoel om te weten dat mijn lichaam nu helmaal schoon is.
R.O.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.