Tom Cruise en de Scientology kerk!

Tom Cruise

Ik kwam vandaag een leuk artikel tegen over de dochter van Tom Cruise. Zijn dochter: ‘Bella’ is inmiddels toegewijd tot onze kerk, waar ze erg blij mee is.

Wil jij het artikel over de dochter van Tom Cruise lezen? Klik hier!

Hoewel het in het artikel niet volledig naar voren komt kan ik wel vertellen wat ‘Bella’ daadwerkelijk heeft gedaan. Zij is nu level 5 auditor, wat zoveel betekent als een soort therapeut die mensen verder helpt. Geen pillen, zoals in de psychiatrie, maar echte hulp. Naar aanleiding van het artikel wil ik jou van harte uitnodigen om een keer langs te komen bij de Scientology kerk hier in Amsterdam. Kom gewoon eens binnen voor een gratis vrijblijvende rondleiding of maak de persoonlijkheidstest online.

Meer weten over wat de dochter van Tom Cruise bij ons doet? Neem contact op!

Natuurlijk zijn er veel verhalen over Scientology te vinden. De beste manier om erachter te komen wat hier echt gebeurt is zelf te komen kijken. Bij Scientology geloven wij dat iets pas echt waar kan zijn als het waar is voor jou.

Meer over Tom Cruise en Scientology

Hoewel ik Tom Cruise nog niet persoonlijk heb mogen ontmoeten hoor ik natuurlijk genoeg over hem. Binnen Scientology gebeuren er veel goede dingen, mede dankzij zijn hulp. Zo steunen wij bijvoorbeeld de weg naar een gelukkig leven. Dit zijn de 21 levenslessen om die criminaliteit heeft weten tegen te gaan in meerdere landen.

Net als Tom Cruise ook een keer bij Scientology langs komen? Klik hier!

Het grote verschil tussen Scientology en andere religies is dat wij jou daadwerkelijk beter willen maken. Dat doen wij niet met vage verhalen en berichten, maar juist door jou dingen te laten ervaren. Werkt iets voor jou, dan mag je het houden. Werkt iets niet, laat het ook gewoon los. Ons enige doel is jou beter te maken. Zo staan Tom Cruise en Bella er ook in.

Meer informatie? Neem contact op!

Voor alles wat jij verder wilt weten over dit onderwerp nodig ik jou van harte uit om een gratis rondleiding te komen volgen.