Utrechtse aanslag had voorkomen kunnen worden

Utrechtse aanslag

De Utrechtse aanslag van 19 maart had voorkomen kunnen worden. In deze blog leg ik uit hoe en waarom. De vraag is, wie heeft dit daadwerkelijk gedaan?

Meer weten over het voorkomen van de Utrechtse aanslag? Neem contact op!

Binnen Scientology en Dianetics praten wij over het reactieve verstand. Dat is het stuk van het verstand waarvan jij niet weet dat jij het hebt en al helemaal niet dat jij het gebruikt. In het boek over Dianetics en de film over hetzelfde onderwerp krijg jij daar uitleg over. Verder helpt het door ons gesteunde project: “De Weg Naar Een Gelukkig Leven” iedereen ook verder.

Dus had de Utrechte aanslag voorkomen kunnen worden? Neem contact op!

Natuurlijk is dit een heftig onderwerp. Dat kan ik mij ook goed voorstellen. Laat het daarom vooral weten hoe jij hierop reageert. Wellicht wil jij ook direct de persoonlijkheidstest maken om ervoor te zorgen dat jij niet in dit soort situaties terecht komt.

De oorzaak van de Utrechtse aanslag

Er zat iets niet goed in het hoofd van deze persoon. Er was heel veel mis met de manier van denken en wat hij heeft gedaan had hij nooit mogen doen. Wanneer hij met Dianetics of “De Weg Naar Een Gelukkig Leven” in aanraking was gekomen had hij deze keuzes nooit gemaakt.

Meer weten over het voorkomen van de Utrechtse aanslag? Klik hier!

De weg naar een gelukkig leven legt 21 levenslessen uit. De verschillende stappen die nodig zijn om echt van het leven te kunnen genieten. Het heeft in verschillende landen de criminaliteit al doen verlagen. Het zou dan ook goed zijn als de Nederlandse politie de boekjes in bezit neemt en deze gaat verspreiden.

Had de Utrechtse aanslag voorkomen kunnen worden? Klik hier!

Laten we dan nog heel even stil staan bij de slachtoffers en de nabestaande. Wil jij daar nog iets voor schrijven, laat jouw reactie dan hier achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.