Vaccinaties: Hoe denkt Scientology daarover?

Vaccinaties

Een veel besproken onderwerp van de laatste jaren zijn vaccinaties. Er zijn geruchten dat Scientologen tegen de complete medische industrie.

Bekijk een complete video over vaccinaties en medicatie hier.

Er is veel te zeggen over de farmaceutische industrie. Ik ga daar verder niets over schrijven. Wat ik wel ga schrijven is dat gezondheid van essentieel belang is. Vaccinaties zijn daar mogelijk een oplossing voor, maar niet altijd. Scientology doet daar geen uitspraak over en dat is aan mensen zelf. In deze blog leer je ook over oplossingen die wij binnen Scientology zien en bieden voor ongeveer alles. Daar krijg jij ook antwoord over onze mening over vaccinaties.

Kijk naar de gratis cursus over het oplossen van verwondingen! Klik hier!

Voor alle vragen en opmerkingen die jij over dit onderwerp hebt nodig ik jou uit om een reactie te plaatsen onder deze blog. Daar komt bij dat je altijd ook contact op mag nemen met de Scientology Kerk van Amsterdam om antwoord te krijgen op jouw vragen.

Hoe denkt Scientology over vaccinaties?

Scientology heeft geen mening over vaccinaties. In ons boek: “Inleiding tot de Ethiek van Scientology” staat op pagina 216: “Verlang een lichamelijk onderzoek door wat voor medici dan ook die bekwaam en daartoe geautoriseerd zijn;”. Ook vanuit Scientology wordt dus ook verwezen naar medici.

Meer informatie over het onderwerp? Neem contact op!

Mocht jij een mening hebben over dit onderwerp nodig ik jou graag uit om een bezoek te brengen aan de enige Scientology Kerk in Nederland. Wij zijn gevestigd aan de Wibautstraat 112 in Amsterdam, direct naast de metrohalte Wibautstraat. Parkeren onder ons gebouw is helemaal gratis, evenals een rondleiding door ons unieke informatiecentrum.

Vragen over vaccinaties? Neem contact op!

Heb jij andere vragen over de manier waarop wij werken, laat het gerust weten. Bel 020 320 2230 of kom langs aan de Wibautstraat 112 in Amsterdam.