Vrijheid op het werk? Leer hoe jij dat kunt bereiken!

Vrijheid op het werk

Ben jij op zoek naar vrijheid op het werk? Lees dan verder over het unieke persoonlijke efficiëntie seminar. Een uniek evenement met veel mogelijkheden.

Direct inschrijven? Neem contact op of vul het onderstaande formulier in:

Het “vrijheid op het werk seminar” vind dagelijks plaats op verschillende tijdstippen. Omdat wij jou zo goed mogelijk willen helpen krijg jij nu de mogelijkheid om het evenement te plannen op een tijdstip wat jou uitkomt. Neem gewoon even contact op of vul het bovenstaande formulier in.

Over het vrijheid op het werk seminar

Dit unieke evenement bestaat uit een serie video’s en een live spreker die jou langs de video’s loodst. Doel is dat jij voor het einde van dit vrijheid op het werk seminar precies weet hoe jij nieuwe vrijheden kunt ervaren. Het gaat er uiteindelijk om dat jij kunt doen wat jij wilt. Dat op een manier wat goed is voor iedereen. Dus niet alleen jou of jouw werkgever, maar bijvoorbeeld ook voor de klant.

Bekijk ook de onderstaande video voor een stukje uit dit seminar:


Is dit wat jij zoekt? Klik hier en neem contact met ons op!

Jouw persoonlijke groei is onze passie! Is er iets anders waar jij mee zit, laat het ons weten. Mogelijk hebben wij een oplossing voor jou. Of dat nu gaat over jouw relatie, jouw familie of iets compleet anders. Wij zijn hier om jou te helpen in ieder aspect van het leven.

Meer over dit seminar!

Met een serie video’s en aan live spreker die jou ook direct antwoord kan geven wordt jij op weg geholpen. Voor wie dan nog iets mee naar huis wilt nemen krijg jij bij dit seminar het boek: “Problemen van de werkende mens” ook mee naar huis.

Dit evenement wordt gegeven bij de Scientology Kerk in Amsterdam. Klik hier voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.