Vrijkaarten voor de Dianetics film in Amsterdam!

Vrijkaarten Dianetics film

Voor wie de film nog niet heeft gezien, Dianetics gaat over de werking van het menselijk verstand. Via deze site mag ik vrijkaarten weggeven!

Jouw gratis tickets ontvangen? Neem contact op!

De film laat zien hoe het menselijk verstand werkt en wat het verstand zoal doet met jou als mens. De film laat stap voor stap zien hoe het verstand invloed kan hebben op jouw werkelijkheid. Jij leert wat de oorzaak is van bepaalde gedragingen en ziektes.

Zelf naar de Dianetics film komen? Mail voor jouw vrijkaarten!

Jij kunt natuurlijk ook vrijkaarten cadeau doen. Wil jij iemand anders naar de Dianetics film sturen? Neem contact op met jouw adres, ik stuur jou dan 2 vrijkaarten gratis toe. Meer gratis tickets nodig? Laat het weten!

Waarom vrijkaarten voor de Dianetics film?

Wij vinden het belangrijk dat iedereen leert hoe het menselijk verstand daadwerkelijk werkt. Daarom geven wij tijdens de kerstperiode alleen via deze website gratis tickets weg voor de film. De film wordt meerdere keren per dag vertoond in onze privébioscoop. Wanneer jij jouw vrijkaarten voor de Dianetics film hier aanvraagt krijg jij ook gratis koffie, thee of frisdrank.

Direct jouw tickets aanvragen? Neem contact op

Naast de film is er ook het boek met dezelfde titel. Deze is ook te koop bij ons aan de Wibautstraat 112 en ligt daar ook ter inzage. Wij hebben ook diverse grote schermen waarop wij heel veel informatie vertonen. Daarvoor ben jij ook zonder vrijkaarten welkom.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op!

Ter afsluiting, Scientology staat nog weleens ter discussie. Daarom wil ik jou heel graag wijzen op deze video. Daarin wordt in begrijpelijke taal uitleg gegeven over waarom de media zo negatief over Scientology schrijft. Uiteindelijk is de beste manier om een oordeel te vellen het zelf te ervaren. Kom daarom gewoon langs aan de Wibautstraat 112, ben jij jouw vrijkaarten vergeten, refereer naar deze blog, dan krijg jij die direct overhandigd bij de receptie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.