Wat is normaal? Een uitleg van de andere kant!

Wat is normaal

Als antwoord op de vraag: ‘Wat is normaal?’ schrijf ik vandaag deze blog. Hier bij de Scientology kerk zijn wij niet normaal, wij doen dingen echt anders!

Direct antwoord op de vraag, neem contact op!

Dus wat is normaal? Ik denk dat het heel gewoon is om goede dingen te doen voor deze wereld. Daarom steunt de Scientology kerk de ‘Weg naar een gelukkig leven‘ campagne. Daarin leer jij de 21 levenslessen die, wanneer gevolgd, iedereen tot een goed mens maken. Er is zo enorm veel te schrijven en te zeggen en ik heb daar ook al eerder blogs over geschreven. Om wel wat antwoorden te geven ook in deze blog schrijf ik daar meer over in het tweede deel.

Meer antwoorden? Neem contact op!

Voor alles wat jij dan nog wilt weten, voel je altijd vrij om een reactie achter te laten onder deze blog. En wil jij weten hoe wij regeren op de – wat is normaal – vraag? Bezoek dan ons informatiecentrum! Dagelijks geopend van 09:00 tot 22:00, behalve in het weekend, dan van 09:00 tot 18:00. Stap gerust een keer binnen!

Wat is normaal voor ons?

Ondanks wat jij hoort, leest en wil horen, er is heel veel te zeggen, ook vanuit ons. Wij vinden het van essentieel belang dat jij precies weet wat jouw antwoord is op de vragen. Daarom bieden wij een gratis persoonlijkheidstest aan. Die is zelfs online in te vullen, alleen voor het gesprek over her resultaat kan jij bij ons terecht op locatie.

Dus wat is normaal? Goed zijn voor de mensheid!

Wij vinden het compleet redelijk om bijvoorbeeld ook niet naar de media te kijken. Een paar dagen geleden stond ik op een plein in Utrecht voor een stille tocht. Mensen die nog niet depressief waren werden dat wel door de toespraak van de burgemeester.

Wat is normaal? Dit zeker niet!

Laat gerust jouw reactie voor antwoord op andere vragen.