Zaalverhuur Amsterdam – nu aan de Wibautstraat!

Zaalverhuur Amsterdam

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie of evenementenlocatie in onze hoofdstad? Vanuit Scientology bieden wij nu zaalverhuur Amsterdam aan.

Direct een reservering maken? Klik hier!

Onze formule is uniek in de buurt. Zo betaal je bij ons geen boekingskosten en kan je tot een halve dag voorafgaand aan jouw bijeenkomst annuleren. Niet alleen dat, zaalverhuur Amsterdam verplicht jou niet om catering bij ons af te nemen. Daar komt bij dat de beamer en geluidsapparatuur gewoon inbegrepen zijn bij onze lage huurprijs. Benieuwd naar hoe onze locatie eruit ziet? Maak een vrijblijvende afspraak of bekijk onze 360 graden rondleiding.

Meteen van zaalverhuur Amsterdam gebruikmaken? Klik hier!

Heb jij vragen over onze mogelijkheden? Wil jij een zaal voor meerdere dagen? Alles is mogelijk! Laat het gewoon even weten. Onze accountmanagers komen graag met jou in contact. Wij gaan voor 100% klanttevredenheid. Heb jij bepaalde wensen, laat het vooral weten.

Waarom zaalverhuur Amsterdam?

De prijzen in onze hoofdstad rijzen de pan uit! Voor een woning van een paar vierkante meter betaal je vaak al honderden euro’s huur per maand! Wij vonden het tijd worden om daar een einde aan te maken. De ruimtes van zaalverhuur Amsterdam zijn er toch. Sterker nog, de ruimtes staan het grootste deel van de tijd leeg. Daar willen wij verandering in brengen.

Direct jouw ruimte reserveren? Neem contact op!

Natuurlijk hebben wij even gekeken naar vergelijkbare ruimtes in de omgeving. Daar is het regelmatig nodig om catering af te nemen of zijn de boekingskosten veel hoger. Omdat zaalverhuur Amsterdam nieuw is aan de Wibautstraat geven wij tot eind mei 50% korting op onze lage prijs. Zo kost een ochtend geen 750 maar slechts 375 euro! Dat is inclusief gebruik van de beamer en geluidsapparatuur.

Reserveer vandaag bij zaalverhuur Amsterdam! Klik hier!

Dan mag ik deze blog afsluiten met een verwijzing naar ons online televisiekanaal. Zo kan jij meer te weten te komen over wat wij als organisatie verder doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.