Zaalverhuur zonder catering nu in Amsterdam!

Zaalverhuur zonder catering

Wil jij eigen koffie en thee verzorgen of ben jij bewoon op zoek naar zaalverhuur zonder catering? Dan kan jij ook gewoon bij ons terecht.

Wij hebben geen verplichtingen. Meer weten? Neem contact op!

Wij houden onze prijzen laag omdat wij onze ruimte graag benut willen hebben. De reden dat wij onze zaalverhuur zonder catering aanbieden is dat wij zonder enig winstoogmerk werken. Onze zaal kan geheel neutraal worden ingericht en naar eigen wens met of zonder tafels. Natuurlijk hebben wij ook partners die van alles kunnen verzorgen, maar wij verplichten jou tot niets. Informeer naar de mogelijkheden die wij hebben.

Een tour van onze locatie volgen? Klik hier!

In het tweede deel van deze blog benoem ik nog een aantal voordelen die jij bij ons krijgt.

De voordelen van zaalverhuur zonder catering

Wij hebben al locaties gezien die 15 euro vragen per persoon voor onbeperkt koffie en thee gedurende het dagdeel. Dat komt bij ons neer op 2250 euro bij een volle zaal. Bij ons heb je die verplichting niet. Dat scheelt dus enorm in de kosten. Verder mag jij ook eigen promotiemateriaal neerleggen en gebruiken.

Toch koffie en thee? Er zijn altijd mogelijkheden!

Wij bieden zaalverhuur zonder catering aan zodat wij bezig kunnen zijn met onze normale werkzaamheden. Wanneer jij de service wel wilt hebben werken wij samen met een partner, maar mag jij ook jouw eigen bedrijf inhuren. Alles en iedereen is bij ons welkom. De enige beperking is dat onze deuren op werkdagen sluiten om 22:00. Verder zijn feesten en partijen bij ons niet mogelijk.

Meer weten over de mogelijkheden? Informeer direct!

Inmiddels heb ik alles verteld over de mogelijkheden. Nu ben ik op zoek naar organisaties die onze ruimte willen gebruiken. Een dagdeel kost slechts 750 euro met een korting van 50% voor boekingen gemaakt voor 31 mei 2019.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.