Zelfvertrouwen opdoen in Amsterdam!

zelfvertrouwen

Wie zelfvertrouwen op wil doen komt naar Amsterdam! Niet alleen de hoofdstad van Nederland, ook de plek waar jij Scientology cursussen volgt in Nederland.

Zelf zien hoe jij zelfvertrouwen opbouwt? Neem contact op!

Tijdens de cursus leer jij wat de ware bron van zekerheid is in het leven. Jij leert hoe zelfvertrouwen in verband staat met zelfrespect en wat jij kunt doen om dat te verbeteren. Jij leert de exacte stappen die nodig zijn om bekwamer te worden in alles wat jij doet.

Zien wat jij uit deze cursus kunt halen? Maak een afspraak!

Het doel van deze cursus (tevens het enige redelijke resultaat), jou de tools geven om meer tot stand te brengen, meer tot stand te brengen en vooruitgang te boeken. 

Meer over de cursus ter verbetering van zelfvertrouwen?

Eerdere cursisten schrijven dingen als “…een van de meest krachtige cursussen die ik ooit heb gedaan…”. Verder schrijft iemand “…Ik weet dat er een manier is o mijn dromen te verwezenlijken. 

Zelf deze resultaten bereiken? Neem contact op!

Een reactie die ik persoonlijk erg krachtig vond is iemand die altijd moeilijkheden had met zelfvertrouwen. Na het volgen van deze cursus schrijft deze persoon: “Ik heb vele begrijpbare hulpmiddelen die ik op mijn leven toe kan passen…”.

Direct meer weten over mogelijkheden? Neem contact op!

Natuurlijk zijn de resultaten uit de cursus voor iedereen anders. Daarom nodig ik jou graag uit om persoonlijk langs te komen in Amsterdam. Aan de Wibautstraat 112 hebben wij een prachtig informatiecentrum met honderden video’s boordevol informatie.

Waarom Scientology?

Scientology heeft 1 belangrijk doel. Ervoor zorgen dat iedereen die meer uit het leven wil halen dat ook kan doen. Het maakt uiteindelijk niet uit wat jij wilt verbeteren, grote kans dat wij het bij Scientology kunnen bieden. De prijs? De meeste cursussen zijn gratis online te volgen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.