Zondagsdienst bij Scientology

Zondagsdienst

Wie op zoek is naar de zondagsdienst van Scientology is hier op de juiste plek. In deze blog uitleg over hoe onze dienst anders is dan in de “gewone” kerk.

Kom langs bij onze zondagsdienst! Neem contact op!

Waar een zondagsdienst van de christelijke kerk vaak bestaat uit zingen, bidden en een passage uit de Bijbel is dat bij ons anders. Zingen doen we niet. Bidden ook niet. Wij zijn niet van de hogere macht maar zoeken de verantwoordelijkheid van problemen in onszelf. Wat wij ook niet doen is met de pet rond gaan. Onze dienst is gratis zonder donaties.

Ben jij bij onze volgende zondagsdienst? Laat het weten!

Ben jij op zoek naar meer informatie over de dienst die wij geven? Kijk op de website van Scientology Amsterdam. Het is en blijft voor ons een belangrijk doel om de mensheid te verbeteren. Dat begint bij verbeteringen bij ieder individu.

Meer over de zondagsdienst

Ik vertel jou graag iets over auditing. Iets wat onder de basisdiensten van Scientology valt. Tijdens auditing gaan wij kijken naar de innerlijke oorzaak van problemen. Niet alleen dat, jij krijgt ook de gelegenheid om die zelf op te lossen. Tijdens de zondagsdienst krijg jij een groepsproces waarbij er als groep auditing plaats gaat vinden.

Ben jij er bij voor de volgende zondagsdienst? Neem contact op!

Voor alle vragen die jij nog hebt ben jij natuurlijk welkom om die te stellen. Dat kan ook op een andere dag, wij zijn iedere dag van het jaar open. Dat wil zeggen, of jij nu komt op kerstdag, eerste paasdag of gewoon op een willekeurige andere dag, wij zijn hier om jou te helpen. Het doel is en blijft jou zou goed mogelijk op weg te helpen. Ook tijdens de zondagsdienst.

Alles weten over de zondagsdienst? Vraag het!

Voor verdere informatie nodig ik jou van harte uit om de website van Scientology Amsterdam te bekijken.